Ekonomik kriz bankaları birleştirdi! Emekli vatandaşa 3000 TL ödeme yapılacak

TAKİP ET

Son yıllarda artış gösteren ekonomik kriz bankaları birleştirdi. Türkiye'nin bir çok bankası emekli vatandaşa 3000 TL ödeme yapılacak. İşte ayrıntılar...

Reklam
Reklam

Türkiye’de yaşanan ekonomik sorunlar iğneden ipliğe her ürüne zam olarak yansıyor. 2022 yılında emeklilerin aldığı maaşa zam yapılsa da elektrik, akaryakıt, gıda ve daha pek çok kalemde yapılan zamlar vatandaşın aldığı zammın oldukça kısa bir süre içerisinde erimesine sebep oldu. Emekli vatandaşlar ise ek gelir elde etmek amacıyla bankaların promosyon ödemelerini araştırıyor. Yaşanan ekonomik kriz sonrası Türkiye’nin önemli bankaları güçlerini birleştirerek yeni bir kampanya başlattı. Başlatılan kampanyaya göre bir çok banka emekli vatandaşlara 3000 TL’ye kadar promosyon ödemesi yapacak. Bu haberle beraber insanlar konunun detaylarını öğrenmeye çalışıyor. 
Emeklilere 3000 TL Ödeme Yapılacak
Enflasyonun olağanüstü derecede yüksek olması sebebiyle emekli vatandaşların geçinmekte zorlanması bankaları harekete geçirdi. Vatandaşa can suyu olmak amacıyla önemli bir kampanya başlatan bankalar emeklilere 3000 TL’lik promosyon ödemesi yapacaklarını duyurdu. İşte o bankalar:
Kuveyt Türk Bankası
İş Bankası
ING Bank
Garanti Bankası
Fibabanka
Burgan Bank
QNB
TEB
Yapı Kredi
Halkbank
Denizbank
Ziraat Bankası
Vakıfbank 
Yukarıdaki bankalardan herhangi birisine emekli maaşlarını taşıyan vatandaşlara 3000 TL’ye varan promosyon ödemesi yapılacak. Bunun için gereken şartlar ise 3 sene boyunca başvurdukları bankadan emekli maaşlarını 3 yıl boyunca alacaklarının taahhüdünü vermek ve bu süre içerisinde farklı bir bankadan maaş almamak.
Emekli promosyonlarının dışında otomatik ödeme talimatı yapan kişilere emekli promosyon ödemesinin dışında 100 TL daha ödeme yapılacağı öğrenildi.

Ekonomik kriz emekli maaş promosyonu emekliler enflasyon