Ekonomist Selçuk Geçer'den korkutan senaryo: Dolar 25 TL olacak

TAKİP ET

Dolar kuru ile ilgili haberler her gün yakından takip edilirken Ekonomist Selçuk Geçer herkese korku Salacak yeni senaryoyu anlattı. Selçuk Geçer, Dolar kurunu yükselmeye devam edeceğini söyleyerek 25 liraya kadar çıkacağını söyledi.

Reklam
Reklam

Haziran ayı başında yükselişe geçen Dolar kuru 17.30 TL seviyelerinde seyretmeye devam ediyor. Vatandaşlar ise dolar kurunun durumunu anlık olarak takip ediyor ve uzman yorumları ile ilgili araştırmalar yapıyor. Dolar yatırımcısına önemli tavsiyelerde bulunan Selçuk Geçer, YouTube hesabından dolar kuruna ilişkin yeni bir video daha paylaştı. Dolar’a yatırım yapmayı düşünen vatandaşları uyaran Selçuk Geçer, Yükselişin daha da devam edeceğini söyledi.

Dolar uzman olarak bilinen Selçuk Geçer bugün YouTube hesabından yeni bir video daha yayınladı. Son dönemlerde artışı ile dikkatleri üzerine toplayan Dolar kuru hakkında konuşan Selçuk geçer, doların önce 17.50 TL bandında kıracağını ve ardından da 18 lira bandını aşacağını söyledi.
 

O tarihte 25 lira olacak

Selçuk Geçer, ABD'nin Önümüzdeki dönemde en az 3 defa faiz artışı yapacağını belirterek Avrupa Merkez Bankası'nın bir artış yapmaması halinde Türkiye'de Dolar kurunun Euro kurunu geçebileceğini söyledi. Sonbahar için Türkiye'ye yönelik tahminlerde bulunan Selçuk geçer, %120 civarında bir operasyon beklediğini sözlerine ekledi. Dolar kuru ile ilgili Eylül ayı için 20 lira olabileceği yönünde tahminlerde bulunan Selçuk Geçer’in asıl kötü senaryosu ise kasım ayı için oldu. Çünkü Ünlü Ekonomist Kasım ayında dolar kurunun 25 liranın üstünde çıkacağını söyledi.
 

Akaryakıt fiyatları ne olur?

Güncel akaryakıt fiyatları ile ilgili de konuşan ekonomik Selçuk Geçer, şu anda ülkede benzinin litre fiyatının 30 lira olduğunu belirterek bir ülkede benzin fiyatlarının yükselmesi halinde dövizin de oraya kadar yükseleceğini söyledi. Selçuk Geçer’in bu değerlendirmelerine göre Kasım ayında dolar kurunun 25 liraya yükselmesi halinde akaryakıt fiyatları da ciddi oranda artacak.