Ekran görüntüsü alırken dikkat! Artık bildirim gidecek..

TAKİP ET

WhatsApp ve Instagram'ı bünyesine alarak Meta adı çatısının altında toplayan Facebook'un CEO'su Mark Zuckerberg'den kullanıcılara uyarı niteliğinde bir açıklama yaptı. Facebook'a gelecek olan yeni özelliği tanıtan Zuckerberg, ekran görüntüsü alma konusunda bundan sonra bildirim gönderileceğini söyledi.

Reklam
Reklam

Facebook uygulamasını hayata geçirdikten sonra WhatsApp ve Instagram'ı da alan Mark Zuckerberg, yeni şirketinin adını Meta olarak değiştirdikten sonra Facebook için yeni özelliklerle ilgili çalışmaları da başlattı. Yeni özellikler hakkında bilgiler veren Zuckerberg kişisel hesabı üzerinden gerçekleştirdiği bir paylaşımda kullanıcılarına uyarılarda bulundu.


ARTIK BİLDİRİM GÖNDERİLECEK

Meta'nın CEO'su Mark Zuckerberg, paylaşımında Facebook ve Messenger'a gelen yeni bir güncellemenin detaylarından bahsetti. Zuckerberg, kaybolmuş olan bir mesajın ekran görüntüsünün alınmasında sonra kullanıcıya bundan sonra bildirim gideceğini belirterek bu özelliğin nasıl olacağı ile ilgili de bir ekran görüntüsü yayınladı. 


Eşi Priscilla Chan ile gerçekleştirdiği konuşmanın ekran görüntüsünü yayınlayan Zuckerberg, şifreli olarak belirlenen Messenger sohbetlerinde kaybolan mesajlar için bir ekran görüntüsü alırsanız bildirim alacaksınız şeklindeki ifadelerine yer verdi. 

 

facebook ekran görüntüsü bildirim Mark Zuckerberg