Ekrem İmamoğlu'ndan adaylık açıklaması: 6'lı masa en doğru kararı verecek

TAKİP ET

Altılı masanın cumhurbaşkanı adayı olarak ismi geçen kişilerden biri olan İBB başkanı Ekrem İmamoğlu Ordu'da adaylık sorusuna cevap verdi. Ekrem İmamoğlu açıklamasında, "6'lı masa en doğru kararı verecek, endişe etmeyin" dedi.

Reklam
Reklam

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye başkanı Ekrem İmamoğlu Bugün Ordu'da vatandaşlarla bir araya geldi. Ekrem İmamoğlu’nun Ordu ziyaretine CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun ev sahipliği yaptı. Altınordu ilçesinde bulunan Bir otelde yapılan toplantıda Ekrem İmamoğlu'na cumhurbaşkanı adayı olup olmayacağı da soruldu.

Esnafı ziyaret etti

Periyodik olarak bir araya gelen CHP'li belediye başkanları toplantısının ardından yazılı bir bildiri yayınladı. Hemen sonrasında ise başkanlar Ordu'da esnafları ziyaret etti. Belediye başkanları esnaf ziyaretlerinde kendileri için belirlenen caddelerde vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti. Aynı zamanda belediye başkanları ve vatandaşlar hatıra fotoğrafı da çektirdi.

İmamoğlu adaylık sorusuna yanıt verdi

Vatandaşların gündeminde ise Ekrem İmamoğlu’nun aday olup olmayacağı vardı. Ordu'da en çok ilgi gören isimler Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş olurken Ekrem İmamoğlu aday olup olmayacağı sorusuna cevap verdi. Altılı masayı işaret eden Ekrem İmamoğlu, "6'lı masa en doğru kararı verecek, endişe etmeyin" dedi.