Ekrem İmamoğlu'ndan Beril Varol paylaşımı: Acımız büyük, öfkeliyiz

TAKİP ET

Şişli'de eski sevgilisi tarafından öldürülen Beril Varol'un İBB çalışanı olduğu anlaşıldı. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'da sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak Beril Varol'un acılı ailesine baş sağlığı diledi.

Reklam
Reklam

Şişli’de bu sabah saatlerinde meydana gelen korkunç olayda bir kişi eski Sevgilisi Beril Varol’u ve yanında bulunan erkeği öldürdükten sonra olay yerinde intihar etti. 3 kişinin hayatını kaybettiği olayın ardından cinayete kurban giden Beril Varol’un İBB çalışanı olduğu ortaya çıktı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’da haberin duyulmasının ardından sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak Beril Varol’un ailesine başsağlığı diledi.
 

Beril Varol neden öldürüldü?

Bu sabah saatlerinde İstanbul Şişli’den yine bir kadın cinayeti haberi geldi. Şişli Kaymakamlığı tarafından yapılan açıklamaya göre Fulya Mahallesinde Yavuz Selim B. Adlı bir kişi Beril V. Ve yanında bulunan Ö.A adlı kişiye silahla ateş açtı. Kurşunların isabet ettiği iki kişi olay yerinde hayatını kaybederken Şüpheli Yavuz Selim B. De aynı silahla olay yerinde intihar etti. Kaymakamlıktan yapılan açıklamada olay yerinde bir adet tabanca, muhalif sayıda kovan ve intihar notu bulunduğu ifade edildi.
 

Ekrem İmamoğlu’ndan Beril Varol paylaşımı

Şişli’de öldürülen Beril Varol’un İBB çalışanı olduğu ortaya çıktı. Haberin ardından İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu da sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak genç kadına Allah’tan rahmet acılı ailesine baş sağlığı diledi. Ekrem İmamoğlu paylaşımında; "Çok acılı ve öfkeliyiz. Ne yazık ki gencecik bir çalışanımızı Beril Varol'u erkek şiddeti aramızdan aldı. Kendisine Allah'tan rahmet, sevenleri ve ailesine baş sağlığı diliyorum. Bu şiddet, bu akıl, bu zihniyet bitsin gitsin artık" dedi.

beril varol beril varol ibb beril varol kimdir beril varol bimtaş beril varol öldü