Ekrem İmamoğlu'ndan Halk Ekmek fiyatlarına ilişkin açıklama

TAKİP ET

İstanbul'da simit fiyatlarının 5 TL olması sonrasında İstanbul Büyükşehir Belediye başkanı Ekrem İmamoğlu sosyal medya hesabından Halk Ekmek fiyatlarına ilişkin açıklama yaptı. Peki, İstanbul'da halk ekmeğe zam gelecek mi?

Reklam
Reklam

İstanbul'da simit fiyatlarına Dün yapılan Açıklama ile birlikte zam gelmiş ve artık 5 TL'den satılacağı duyurulmuştu. Vatandaşlar ise İstanbul'da halk ekmeğe zam gelecek mi sorusuna yanıt aramaya başlamıştı. İstanbul Büyükşehir Belediye başkanı Ekrem İmamoğlu kişilik fiyatlarına yapılan zam sonrasında sosyal medyadan Halk Ekmek fiyatları ile ilgili açıklamalarda bulundu. Peki, halk ekmeğe zam gelecek mi? İşte İBB başkanı Ekrem İmamoğlu’nun açıklamaları…

İstanbul'da halk ekmeğe zam gelecek mi?

İstanbul'da simit fiyatlarına yapılan zam sonrasında İstanbullular halk ekmeğe zam gelecek mi sorusuna yanıt aramaya başlamıştı. Merak edilen soruya İstanbul Büyükşehir Belediye başkanı Ekrem İmamoğlu cevap verdi. Sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Ekrem İmamoğlu Birgül "İBB, artan maliyetlere rağmen 250 gr Halk Ekmeği bir süre daha İstanbullulara 2 TL’den sunacak" ifadelerini kullandı.

Simit fiyatları 5 lira oldu

İstanbul'da dün yapılan açıklama ile birlikte artık simit fiyatlarının 4 liradan 5 liraya yükseltildiği duyurulmuştu. Twitter hesabından paylaşım yapan Ekrem İmamoğlu da simit fiyatlarının 5 lira olmasına dikkat çekerek Halk Ekmek fiyatları ile ilgili bilgi verdi. Ekrem İmamoğlu Halk Ekmek fiyatlarında bir değişiklik olmayacağını belirterek 2 Türk lirasından satılmaya devam edeceğini söyledi.