Ekrem İmamoğlu'ndan karla mücadele sırasındaki 'yemekte' eleştirilerine yanıt!

TAKİP ET

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul'da etkili olan kar yağışlarıyla mücadele sırasında kendisine karşı yöneltilen eleştirilere sosyal medya hesabında yanıt verdi. İmamoğlu, ekiplerin karla mücadelesi sırasında yemek yediği yönünde yapılan konuşmalar hakkında '1 saatli yemek molam konuşulur oldu' ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

İstanbul'u Cuma gününden beri etkisi altına alan ve kent genelinde hayatı neredeyse felç eden kar yağışı sırasında bir balık restoranında görüntülenen Ekrem İmamoğlu, bütün eleştiri oklarını üzerine çekmişti. Hakkında yapılan tüm eleştirilere karşı önce sessizliğini koruyan İmamoğlu, sosyal medya hesabı üzerinden konuya açıklık getirecek ifadeler kullandı.



Twitter hesabı üzerinden bir mesaj yayınlayan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 3 yıldır devam eden İstanbul'u kaybetme hazımsızlığının son zamanlarda farklı bir noktaya ulaştığını vurgulayarak, 19 saat boyunca AKOM  ve sahada karla mücadeleyi yönetme sonrası verilen 1 saatlik yemek molanın dahi konulur hale geldiğini söyledi.



Bu güne kadar hem devlet hem de ilçe belediyelerle koordineli olarak çalıştıklarını ve bundan sonra da çalışmaya devem edeceklerini belirten İmamoğlu, o kadar çalışanın emekleri ortadayken gündemin bu denli neden değiştirildiğinin farkında olduklarını kaydetti.  

ekrem imamoğlu istanbul kar yağışı restoran yemek eleştirileri