Ekrem İmamoğlu ve Ali Koç barıştı mı? Gizli görüşme ifşa oldu

TAKİP ET

İBB başkanı Ekrem İmamoğlu ve Fenerbahçe başkanı Ali Koç geçtiğimiz günlerde kavga etmiş tartışma ikilinin küstüğü şeklinde yorumlanmıştı. Ancak Ali Koç ve Ekrem İmamoğlu arasında sır dolu bir buluşma gerçekleştiği ortaya çıktı. Peki, Ekrem İmamoğlu ve Ali Koç barıştı mı?

Reklam
Reklam

İstanbul Büyükşehir Belediye başkanı Ekrem İmamoğlu ve Fenerbahçe başkanı Ali Koç arasında Geçtiğimiz günlerde saat bir kavga yaşanmıştı. Ancak ikilinin 8 Mayıs'ta Fenerbahçe başkan vekili Erol Bilecik’in ofisinde buluştukları ortaya çıktı. Peki Ekrem İmamoğlu ve Ali Koç barıştı mı?
İstanbul Büyükşehir Belediye başkanı Ekrem İmamoğlu ve Fenerbahçe kulübü başkanı Ali Koç Geçtiğimiz günlerde sosyal medyadan yaptıkları sert açıklamalarla birbirlerine Hedef almıştı. İkilinin artık görüşmeyeceğim düşünülürken Sözcü yazarı Aytunç Erkin bugünkü köşe yazısında Ali Koç ve Ekrem İmamoğlu’nun buluştuğunu iddia etti. Tartışmanın sona erdiğini belirten Erkin, ikilinin Fenerbahçe başkan vekili Erol Bilecik in ofisinde bir araya geldiklerini öne sürdü. Peki, Ekrem İmamoğlu ve Ali Koç barıştı mı?
 

Ekrem İmamoğlu ve Ali Koç barıştı mı?


İstanbul Büyükşehir Belediye başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ali Koç arasında 7 Mayıs'ta yaşananlar sonrasında yoğun bir telefon trafiği gerçekleştiğini iddia eden Sözcü yazarı Aytunç Erkin, 8 Mayıs Pazar günü Fenerbahçe başkanı Ali Koç ile İBB başkanı Ekrem imamoğlu'nun Fenerbahçe başkanvekili, iş insanı Erol Bilecik’in ofisinde bir araya geldiğini öne sürdü. Görüşmede yaşanan problemin masaya yatırıldığını iddia eden Erkin, Fenerbahçe ve İBB kaynak sularının açıklama yapmalarından çok 2 başkanın açıklama yapmasının daha doğru olacağını savundukları için fazla detaya girmeyeceğini dile getirdi. Erkin yazısının devamında görüşme sırasında hassasiyetler konusunda neler konuşulduğunu yakın zamanda ortaya çıkacağını düşündüğünü belirtti.
 

Ne olmuştu?


Fenerbahçe başkanı Ali Koç, İstanbul Büyükşehir Belediye başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Fenerbahçe divan kurulu başkanı Uğur Dündar'ın programına Trabzonspor renklerini Taşıyan kravatla kapatılmasına tepki göstermiş ve sert açıklamalar yapmıştı. Ali Koç açıklamalarında şu ifadeleri kullanmıştı;
- Trabzon’dan gelen bazı insanların enteresan özellikleri var, Milli Takım bizim stadımıza gelir, hocası (Şenol Güneş) bordo-mavi kravatla gelir. Şehrin belediye başkanı, Divan Kurulu Başkanımızı ziyarete gelir, bordo-mavi kravatla.
- Utanmadan o kitabı getirme cesaretinde bulunur. O kitabın içinde yazanları bilmiyordum, Uğur Bey de eminim bilmiyordur. Umarım Fenerbahçelilerin, Ekrem İmamoğlu’na hangi şehrin belediye başkanı olduğunu hatırlatma günleri gelmez. Ekrem İmamoğlu'nun niyeti kötüydü!
- Uğur Bey forma verdi, ben olsam vermezdim. Ancak niyeti kötü değildi. Ziyaretçisinin niyeti kötüydü.
- Korka korka Türk futbolu bugünlere geldi. Yarın bir gün benim başıma ne gelir bilmiyorum. Ama susarsam da aynada kendime bakamayacağımı biliyorum.