El Kızı dizisi final mi yapıyor? El Kızı son bölümü ne zaman yayınlanacak?

TAKİP ET

zaman/ Fox TV'nin sevilen dizilerinden biri olan El Kızı dizisinin final yapıp yapmayacağı tartışılıyor. Dizinin final yapacağına dair ortaya atılan iddiaları gerçek olup olmadığı dizinin sevenleri tarafından merak ediliyor. El Kızı dizisi final mi yapıyor? El Kızı son bölümü ne zaman yayınlanacak?

Reklam
Reklam

Fox TV dizilerinden biri olan ve yayınlanmaya başladığı andan itibaren dikkatleri üzerine çeken ve belli bir izleyici kitlerine sahip olan El Kızı dizisinin final yapıp yapmayacağı merak ediliyor. Cumartesi günleri yayınlanan ve başarılı oyuncu kadrosuyla TV ekranlarına gelen dizi, rakipleri karşısında alt sıralarda yer aldı. Bundan ötürü dizinin sevenleri dizinin final yapıp yapmayacağını araştırmaya başladı. 

El Kızı dizisi final mi yapıyor? 

Fox'un sevilen dizileri arasında yer alan El Kızı, rakiplerinin arkasında kalarak ekranlara veda ediyor. Final kararı alan diziyle hayranları derin bir hüzne boğuldu. El Kızı vermiş olduğu final kararının ardından son bölümünün ne zaman olduğu ise merak konusu oldu. El Kızı’nın cumartesi günü, 13. bölümüyle ekranlara veda etmesi bekleniyor. 

El Kızı oyuncu kadrosunda kimler yer alıyor? 

El Kızı dizisinin final kararının ardından, diziyi izleyen izlemeyen herkes dizi oyuncularına dair araştırmalar yapmaya başladı. İşte, El Kızı dizisinin merak konusu olan oyuncu kadrosu: 

Fikret Kuşkan (Resul Bozdağlı) 

Perihan Savaş (Cavidan Bozdağlı) 

Sevda Erginci (Ezo Bozdağlı) 

Nur Yazar (Ayfer Bozdağlı) 

İsmail Ege Şaşmaz (Harun Karasu) 

Münir Can Cindoruk (Ali Demir) 

Sedef Avcı (Zeliha Bozdağlı) 

Gökçe Akyıldız (Songül Turan) 

Çağla Şimşek (Seher Çetin) 

Toprak Sağlam (Nermin Şanlı) 

Macit Koper (Ekrem Demir) 

Sinan Arslan (Bekir Yılmaz) 

foxtv elkızı elkızı final mi el kızı final mi yapıyor elkızı son bölüm ne zaman