Elbet Bir Gün dizisi nerede çekiliyor?

TAKİP ET

Fox TV'nin çiçeği burnunda dizisi Elbet Bir Gün ekranlara güçlü bir başlangıç yaptı. İlk bölümü ile izleyenlerden tam not alan dizinin nerede çekildiği bir çok insanın merak ettiği konular arasında bulunuyor. Peki Elbet Bir Gün dizisi nerede çekiliyor? İşte sorunun yanıtı...

Reklam
Reklam

Fox TV ekranlarının çiçeği burnunda dizisi Elbet Bir Gün yayın hayatına oldukça iddialı bir giriş yaptı. Kaliteli oyuncu kadrosu ve ilgi çekici hikayesi ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Elbet Bir Gün dizisinin ilk bölümü izleyenlerden tam not almasını bildi. Dizinin sevenleri çekimlerin nerede yapıldığını öğrenmek için arama motorlarını meşgul etmeyi sürdürüyor. Peki Elbet Bir Gün dizisi nerede çekiliyor?
Elbet Bir Gün Dizisi Nerede Çekiliyor?
TRT 1’in yeni sezona damga vurması beklenen dizilerinden Elbet Bir Gün’ün çekimlerinin bir kısmı Nevşehir’de bir kısmı ise İstanbul’da çekiliyor. Dizinin senaryosunda değişiklik yapılması halinde farklı şehirlerde de çekimlerin yapılması söz konusu olabilir.
TRT 1 Elbet Bir Gün Dizisi Konusu Nedir?
Eniştesi Cemil’den kaçan Feride adındaki genç bir kadın kimliğini gizlemek için adımı Gizem olarak değiştirir. Hayata yeniden başlama umudu taşıyan Feride mutlu bir evlilik hayatına sahip olmayı başarır. Fakat Feride’nin hayatı bir TV programında ablası Nesime ile karşılaşması sonucunda değişir. Feride bir yandan amcası Cemil’den gizlenmeye çalışırken bir yandan da arasının bozuk olduğu ablası Nesime ile baş etmeye çalışacaktır.
TRT 1 Elbet Bir Gün Dizisi Oyuncuları Kimler?
Elbet Bir Gün dizisinin başrollerinde Sinem Ünsal (Feride), Şebnem Bozuklu (Nesime) ve Burak Yamantürk (Mehmet) yer almaktadır. Bu isimlere Muhammet Uzuner, Değer Soysal Alp, Ömer Genç, Helin Kandemir, Talha Karcı, Yağmur Özbasmacı ve Osman Karakoç gibi önemli oyuncular eşlik ediyor.

fox tv elbet bir gün dizi elbet bir gün dizisi nerede çekiliyor