Eleştirilerin ardı arkası kesilmeyince Acun Ilıcalı patladı: Survivor atletizm yarışması değil

TAKİP ET

Survivor All Star 2022 finali geçtiğimiz günlerde yapılmış, yarışmayı Nisa Bölükbaşı şampiyon olarak tamamlamıştı. Ancak final sonrası Survivor yarışması ve Acun Ilıcalı adeta eleştiri yağmuru ile karşı karşıya kalmıştı. Eleştirilerin ardı arkası kesilmezken Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkan Yardımcısı İbrahim Uslu da tartışmalara dahil olmuştu.

Reklam
Reklam

Survivor 2022 All Star'da Nisa Bölükbaşı'nın şampiyon olması sonrasında gelen eleştiriler Acun ılıcalı'yı canından bezdirdi. Daha önce de bu konu hakkında açıklama yapan Acun Ilıcalı,  sansürsüz futbol programında yeniden konuştu. Acun Ilıcalı, açıklamasında kimin kazandığını kendileri için çok önemli olmadığını belirterek oylamayı notere emanet ettiklerini söyledi.
 

RTÜK başkan yardımcısı da eleştirmişti

Survivor 2022 All Star yarışmasında Nisa Bölükbaşı'nın şampiyon olması sonrasında başta sezon yarışmacıları olmak üzere birçok kesimden tepki gelmişti. Tartışmalara son olarak RTÜK Başkan Yardımcısı İbrahim Uslu da dahil olmuştu. Survivor All Star Yarışması ile ilgili birçok soru işareti olduğunu belirten Uslu, Sonuç aşamasının izleyicileri çok da tatmin etmediğini söylemişti.
 

Acun Ilıcalı'dan yeni açıklama geldi

Survivor 2022 All Star yarışmasının finali ile ilgili tartışmalar bitmek bilmeyince Acun Ilıcalı da katıldığı sansürsüz futbol programında yeni açıklamalarda bulundu. ünlü televizyoncu Survivor yarışmasının sadece parkurdan ibaret olmadığını belirterek sadece %50’sinin performans olduğunu söyledi. Yarışmada oylamayı notere emanet ettiklerini belirten Acun Ilıcalı, kimin kazanmış olduğunun kendileri için çok önemli olmadığını dile getirdi. Acun Ilıcalı açıklamasının devamında Adem Batuhan Nagihan gibi yarışmacıların da zaten çok oy aldığını ve başarısız olmadıklarını belirterek, Nisa'nın seyircinin gönlünde ayrı bir yeri olduğunu ve bu sebeple kazandığını söyledi.

Nisa’nın kazanma sebebinin doğallığı olduğunu belirten Acun Ilıcalı, özellikle içi dış bir olması nedeniyle izleyiciler tarafından çok sevildiğini sözlerine ekledi.