Elif Ulusoy kimdir? Kardeşlerim dizisinde yeni isim Canan kimdir?

TAKİP ET

ATV ekranlarının sevilen dizisi Kardeşlerim yoğun ilgi görmeye devam ediyor. Kardeşlerim dizisine yeni ismin katılmasıyla heyecanlar arttı. Canan isimli karakter kimdir ve hangi konumda diziye giriş yaptı araştırılmaya başlandı. Elif Ulusoy kimdir sorularının yanıtı haberimizde yer almaktadır

Reklam
Reklam

Kardeşlerim dizisi her hafta cumartesi günü saat 20.00'da ATV ekranlarına gelmektedir. Seyircilerin her hafta yoğun ilgi gösterdiği dizide sular durulmuyor. Duygusal anların fazlasıyla yaşandığı bu süreçte diziye Canan karakteri giriş yaptı. Elif Ulusoy hakkında merak edilenler ise şöyledir;

Elif Ulusoy kimdir?

29 Eylül 1997 yılında dünyaya gelen Ulusoy İzmir'de gözlerini açtı. Elif Ulusoy eğitiminde lise hayatını İzmir Amerikan Kültür Kolejin'de okudu. Üniversite hayatında ise İstanbul'a gelerek İstanbul Teknik Üniversitesinden mezun oldu. 
Genç oyuncu Ulusoy oyunculuğa giriş yaparak ilk deneyimini Kardeşlerim dizisinde yapmaya hazırlanmaktadır. üniversiyte için İstanbul'a gelen güzel oyuncu tekrardan İzmir'e dönüş yaptı. İlk kez televizyon ekranlarında yer alan Elif Ulusoy hakkında çok fazla bilgiye yer verilmemiştir. 


Kardeşlerim dizisi Canan kimdir?

Son bölümüyle duygusal anlar yaşanan Kardeşlerim dizisinde seyirciler gözyaşlarına hakim olamadı. Diziye yeni katılan Canan karakteri, Cemile'nin kız kardeşi olarak diziye giriş yapacaktır. Güzel oyuncu Elif Ulusoy ilk kez ekranlara çıkacaktır. 

kardeşlerim dizisi canan kimdir elif ulusoy kimdir