Elinizde gram dahi olsa sahip çıkın, yoksa çok üzülürsünüz! Altın fiyatı her geçen gün Artemis 1 ile uzaya doğru çıkıyor!

TAKİP ET

Ekonomistlerin vatandaşları uyararak yaptığı açıklamalar gerçek olmaya başladı. Altın fiyatları uçuşa geçti! Elinde 1 gram olan bile sıkı sıkı sarılsın. Yoksa çok üzülürsünüz...

Elinde altın olanlar köşeyi döndü. Yatırımcıların birçoğu yaptıkları yatırımı altından tarafa kullandılar. Gelinen son noktada ise geçtiğimiz hafta itibari ile altın fiyatları tam anlamıyla uçuşa geçmiş durumda. Ekonomistler gram altının 1400 TL’ye kadar yükseleceğini belirtiyor.

ABD enflasyon rakamları yükselince altını da etkiledi

ABD’de enflasyon rakamlarının yükselmesi ile altın fiyatlarında da bir yükseliş gözlenmeye başladı. Elinde altın bulunan vatandaşlar yakın zamanda bozdurmayı düşünürlerse ilerleyen zamanlarda çok üzülecekler!

1400 seviyelerini görecek

Kasım ayı boyunca altın fiyatlarındaki yükselişin devam edeceğini belirten ekonomistler, yıl sonuna yaklaşırken altının 1400 fiyatlarını yakalayacağını ve aynı zamanda 1200 ila 1400 TL olma ihtimallerinin yüksek olması ve gitgide fiyatların yükselmesi 8 aydır baskılanan fiyatların harekete geçtiğini gösteriyor.

Altını olmayan ilk fırsatta altın sahibi olsun!

Konu ile ilgili elinde aktın olanların karlı olduğunu belirten ekonomistler, altın olmayanların da en kısa sürede gram dahi olsa altın almaları gerektiğini vurguluyor. 14, 18 ya da 22 ayar dahi olsa en kısa sürede altın edinin, kazanan sizler olun.