Elinizi çabuk tutun! O bankalar, yeni müşteri olanlara 7 bin TL faizsiz kredi veriyor! Alın borçlarınızı kapatın!

TAKİP ET

Bankalar bağlamında nakit problemleri ortadan kalkıyor. Vatandaşlara faizsiz ve kefilsiz olarak trink keş para veriliyor. Alın borçlarınızı kapatın! İşte haberimizin detayları

Reklam
Reklam

Vatandaşların para problemlerinizi ortadan kaldırmaya çalışan bankalar doğrultusundan ardı ardına oluşturulan açıklamalara bakıldığında yeni müşteri olanlara 7000 TL tutarında faizsiz ve kefilsiz kredi müjdesi verildi. 
 

İNG Emeklilere Hoş Geldin Kredi Kampanyası Başladı


Elinizi çabuk tutun! O bankalar, yeni müşteri olanlara 7 bin TL faizsiz kredi veriyor! Alın borçlarınızı kapatın! İNG Bankası resmi web internet sayfası üzerinden oluşturulan son dakika açıklamasına göre 36 aylık imza atan vatandaşlara emekli promosyonu bağlamında en az 2.000 TL para verilecek. Öte yandan 7.000 TL tutarında ise 3 sene vadeli ihtiyaç kredisi de verilecek. 


 

Halkbank'tan Kredi Kampanyası


Etkinlik gösteren bir diğer banka ise Halkbank olarak göze çarpıyor. 
Bu anlamda Halkbank'tan vatandaşlara 7.000 TL anında nakit para veriliyor. Halkbank ihtiyaç kredisi kampanyası sonrasında faiz oranları da oldukça uygundur. Örnek vermek gerekirse 7.000 TL kredi çeken bir vatandaş aylık olarak 276 TL ödeme yapacak. Faiz oranları ise 1.71 oluyor. 
 

Şekerbank Kredi Kampanyası 


Şekerbank, mobil bankacılık programı üzerinden bankanın müşterisi bulunması ile bireysel kredi kartı müracaat işlemlerinin yapılması halinde 7.000 TL tutarında kefilsiz ve faizsiz kredi vereceğini açıkladı. Bu kampanyaya katılım sağlamak isteyen yurttaşların görevli Şekerbank şubeleri üzerinden müracaat işlemlerinin yapılması olası olabileceği gibi başka taraftan Şekerbank mobil bankacılık ve internet bankacılığı programları üzerinden müracaat işlemlerinin yapılması olasıdır.


 

Yapı Kredi Bankası Kampanyası 


Yapı Kredi Bankası kredi kampanyası kapsamında müşterilerine faizsiz taksitli nakit avans çekme olanağı sunuyor. Kampanyadan yararlanmak isteyen vatandaşlar Yapı Kredi Mobil programı üzerinden müşteri olduktan sonra sonrasında kredi kartına müracaat yapıyor. 

Kredi kartlarının faiz oranları masrafları tüm bankalar arasın da nasıl fark işaret ediyor ise nakit avans işlemlerinde de değişiklikler olacaktır. Bu namacıyla le kullanmış olduğunuz kredi kartlarının nakit avans masrafları ve faiz oranlarını bilmek sizlere yarar sağlayacaktır. Eğer ki bu prosedürü çok kullanıyor iseniz bu hususta tetkik yapıp ona göre kullanacağınız kredi kartını belirlemelisiniz.



Esasında bu program kimileri doğrultusundan tercih edilmese de birtakım şahıslar doğrultusundan yoğun bir şekilde kullanılmaktadır. Nakit avans sisteminde nasıl bankadan çektiğiniz krediyi vadeli şekilde çekebiliyor iseniz nakit avans çekerken de bu sisteme yapılan taksit seçenekleri ile çekmiş olduğunuz nakit avans amacıyla aylık taksitleri belirleye bilme seçenekleri de mevcuttur.