Elon Musk 1453 paylaşımı! Sosyal medyada infial çıktı, komplo teorileri peş peşe geldi

TAKİP ET

Elon Musk sosyal medyada her paylaşımı ile olay olmaya devam ediyor. Bu defa da Twitter hesabından 1453 paylaşımı yapan Elon Musk sosyal medyanın gündeminde. Elon Musk 1453 paylaşımı sonrası da sosyal medya kullanıcılarından Komplo teorileri peş peşe geldi. İstanbul'un fethinde kaleye kilitlemeyi unutan Bizans'a askerlerinin sosyal medya hesabından paylaşan Tesla CEO'su, ne yapmaya çalışıyor?

Reklam
Reklam

Elon musk 1453 paylaşımı ile sosyal medyanın gündemine oturdu. Her yaptığı sosyal medyada olay olan Tesla ve SpaceX CEO'su Elon Musk Bu defa da İstanbul'un fethine gönderme yaptı. Sosyal medyanın da gündemine oturan olay sonrasında sosyal medya kullanıcılarının Komplo teorileri peş peşe geldi. Elon Musk 1453 paylaşımında ne yaptı soru işareti ne dedi?
 

Elon Musk İstanbul'un fethi paylaşımı

Tesla ve SpaceX CEO'su Elon Musk 1453 paylaşımı ile gündemde. Twitter hesabından İstanbul'un fethine gönderme yapan Musk, savaş sırasında büyük bir hata yapan Bizans askerlerinin fotoğrafını paylaşarak  “Did I lock the gate? (Kapıyı kilitledim mi?) yazdı.

Türk kullanıcılardan yorum yağdı

Şu sıralar Twitter ile ilgili düşünceleri ile gündemden düşmeyen Elon Musk’ın bu paylaşımını Türk kullanıcılardan da yorum yağdı. Üstelik Komplo teorileri peş peşe geldi. Sosyal medya kullanıcıları paylaşımın zamanlaması da dikkat çekerken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklaması sonrasında bu paylaşımın gelmesi de gündeme oturdu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dün cuma namazı çıkışında Yunanistan'a seslenerek başının çaresine baksın demişti.