Elon Musk'a mavi tikimi geri ver isyanı! Riyad Mahrez istedi!

TAKİP ET

Riyad Mahrez, Cezayir asıllı Manchester City'nin futbolcusu olarak tanınıyor. Mahrez, Twitter'ı alan Elon Musk'a dikkat çekici bir çağrıda bulundu. Doğrulama statüsünü geri vermesini talep etti.

Reklam
Reklam

İngiltere Premier Lig devi olan Manchester City’nin oyuncusu Riyad Mahrez, Twitter’da daha önceden bulunan doğrulama statüsünün geri gelmesi için Elon Musk’a istekte bulundu.
Manchester City’nin oyuncusu olan Mahrez, geçtiğimiz günlerde Twitter hesabındaki mavi tikin kalkmasını çok büyük şaşkınlıkla karşıladı.
Mahrez’in 3 milyondan fazla takipçisi var
31 yaşındaki Cezayirli oyuncunun hesabı artık net olarak doğrulanamıyor. 3 milyondan fazla takipçisi olan oyuncu, bu durum karşısında şaşkın kaldı ve sosyal medya platformu Twitter üzerinden yeni sahibi olan Elon Musk’a tweet atttı. Başarılı futbolcu, Elon Musk’tan mavi tikin geri verilmesi için yardım istedi.
Çözümü Elon Musk’a yazmakta buldu
Detaylarla uğraşmak istemeyen futbolcu, sosyal medya hesabından tepedeki isme yazmayı çözüm olarak buldu. Gönderisinde şu ifadelere yer verdi:
“Bro give me my blue tick back”

Riyad Mahrez kimdir?
Cezayir asıllıdır ve şu anda Manchester City forması giymektedir. 1991 yılında 21 Şubat’ta doğmuştur. Futbol kariyeri Fransız kulüplerinden birisi olan AAS Sarcelles’de başlamıştır. 2009 tarihinde Quimper takımında profesyonel olup oradan da 2010 tarihinde Le Havre’a transfer olmuştur. 2014 tarihinde Leicester’a geçmiş ve İngiltere’deki ilk sezonunda EFL Championship şampiyonu olarak Premier League’e geçmiştir. En iyi performansını 2015 – 2016 yıllarında ortaya koymuştur. Dört futbolcu arkadaşıyla birlikte İngilte’de Yılın Takımı ödülünü kazanmıştır.