Elon Musk'ın babası Errol Musk üvey kızından çocuk sahibi oldu

TAKİP ET

Elon Musk'ın babası 76 yaşındaki Errol Musk, Henüz 4 yaşındayken evlat edindiği ve kızından çocuk sahibi oldu. Haber tüm dünyayı şoka uğrattı.

Reklam
Reklam

Tesla CEO'su Elon Musk’ın babası 76 yaşındaki Errol Musk, açıklaması ile tüm dünyanın gündemini sarstı. Aslında ilk açıklama yaklaşık 1 hafta önce Elon Musk’tan gelmişti. Tesla çalışanlarından birinden ikiz bebek sahibi olduğu ortaya çıkan Elon Musk’ın babası ise üvey kızından bebek sahibi oldu. Bu haber herkesi hayrete düşürdü.

Tesla CEO'su Elon Musk, Iş hayatındaki başarısı kadar yaşadığı ilişkilerle de gündeme gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Tesla şirketinin yöneticilerinden biri ile birlikteliği olduğu ortaya çıkan Elon Musk’ın ikiz çocuk sahibi olduğu gündeme bomba gibi düşmüştü. Daha bu skandal unutulmadan ünlü iş insanının babasından gelen haber ise akıllara durgunluk verdi.

Üvey kızından çocuk sahibi oldu

Elon Musk'ın 76 yaşındaki babası Errol Musk, henüz 4 yaşındayken evlatlık olarak aldığı üvey kızı Jana Bezuidenhout’tan çocuk sahibi olduğunu açıkladı. Şu anda 35 yaşında olan üvey kızından çocuk sahibi olduğunu duyuran Errol Musk'ın bu ilk çocuğu da değil. Bu çarpık ilişkiden 2017 yılında da bir çocuk dünyaya gelmişti. 2. çocuk ise 2019 yılında doğdu. Üvey kızından çocuk sahibi olduğunu açıklayan Errol Musk, Hamileliğin planlı olmadığını ve yanlışlıkla olduğunu söyledi.

Birlikte yaşamadıklarını açıkladı

Errol Musk, Iki çocuk sahibi olduğu ve kızı ile birlikte yaşamadıklarını da açıklamasında belirtirken aralarında 41 yaş gibi Absürt bir yaş farkı olduğunu da sözlerine ekledi. Errol Musk, Bu dünyada yapmaları gereken tek şeyin üretmek olduğunu belirtirken Çocuk yapmanın da buna dahil olduğunu söyleyerek tüm dünyayı şaşkına çevirdi.