Elon Musk ne yaptığını bilmiyor! Tweet atarak kovdu

TAKİP ET

Twitter’i 44 milyar dolara satın alan Elon Musk sın zamanlarda yaptıkları ile gündeme gelmeyi başarıyor. Son yaptığı ise ‘yok artık’ dedirtecek cinsten!

Dünyanın en zenginleri arasında adı geçen Elon Musk yaptıkları ile tüm dünyayı şaşkına çevirmeyi başarıyor. Elon Musk’un bu tür delilikleri olduğu biliniyordu ancak güler yüzü ile bu yönlerini bir şekilde bastırmayı başarıyordu. Ya da bizler hep iyi yönlerini görmek istiyorduk.

Ünlü milyarderin yaptıkları pek akla mantığa sığar cinsten şeyler değil! Özellikle Twitter’İ satın almasından sonra yaptığı her olay ‘yok artık, bunu da mı yaptı’ dedirtiyor. Musk Twitter’i satın aldıktan sonra birçok çalışanın işine son vereceğini daha öncelerde belirtmişti. Söylediğini yaptı! İşten çıkarmalara şirkette bulunan en üst düzeydeki 3 çalışanından başlamıştı. Sonraki süreçlerde ise çalışanın vasfına bakmaksızın tabiri caizse önüne gelen binlerce insanın işine son vermişti.

Yaptığından pişman oldu

Ünlü milyarder sonrasında bu durumdan pişman oldu gibi iddialar ile gündeme gelse de yaptıkları ve söyledikleri birbirine pek uymuyor gibi gözüküyor. Hele son yaptığı akıl alır cinsten değil!

Tweet’ine yanıt attı, işten kovuldu

Dün Elon Musk’un bir tweet’ine yanıt veren Eric Frohnhoefer (çalışanı) arasında karşılıklı tweet atışması başladı. Oluşan atışmanın sonu ise Elon Musk’tan geldi. Çalışanı Eric Frohnhoefer’e şirket ile ilişiğinin kesildiğini ve artık işe gelmesine gerek olmadığını yazan bir tweet attı. Aradan biraz zaman geçtikten sonra attığı tweet silse de Eric Frohnhoefer şirkete geldiğinde işten kovulduğunu ve bu sebepten şirkete girişinin yasaklandığını öğrenmiş oldu.