Elon Musk şimdi de telefon çıkarmak için kolları sıvadı

TAKİP ET

Twitter'ı satın aldıktan sonra verdiği kararlarla tartışmalara sebep olan Elon Musk Şimdi de telefon yapmaya karar verdi. Apple ve Google'ın uygulama mağazalarından Twitter'ı kaldırmaları durumunda ünlü iş insanı telefon üretecek.

Reklam
Reklam

Ünlü iş insanı Elon Musk, 44 milyar dolar karşılığında Twitter'ı satın alarak dünya gündemine oturmuştu. Twitter'ı satın aldıktan sonra verdiği kararlarla da tartışma konusu olan iş insanı Şimdi de telefon yapmaya hazırlanıyor. Özellikle mavi tık ücretli yapması ile birlikte elektrik eleştiri oklarının hedefinde olan Musk, Google ve Apple'ın uygulama mağazalarından Twitter'ı kaldırmaları durumunda yeni bir telefon çıkarabileceğini söyledi.

Umarım iş o noktaya gelmez

Tesla ve SpaceX CEO'su Musk, Tartışmalar devam ederken yine Gündem yaratacak bir açıklama yaptı. Google ve Apple gibi firmaların kendisine tepki göstermesi ve Twitter uygulama mağazalarından kaldırılması gündeme gelen iş insanı, işlerin O noktaya gelmesi durumunda rakip bir telefon çıkarabileceğini söyledi. Ünlü iş insanı, podcast sunucusu Liz Wheeler'ın Attığı tweet'e yanıt vererek bu açıklamayı yaparken aynı zamanda “Umarım iş O noktaya gelmez” ifadelerini kullandı.