Elon Musk Twitter'ın neden çöktüğünü açıkladı

TAKİP ET

Dünyanın en çok kullanılan sosyal medya uygulamalarından olan Twitter Dün Gece saatlerinde çöktü. Twitter neden çöktüğüne dair platformun sahibi Elon Musk, peş peşe açıklamalar yaptı. Elon Musk, Twitter'ın çökme sebebinin arka uç sunucularda yapılan bir güncelleme olduğunu söyledi.

Reklam
Reklam

Dünya genelinde milyonlarca kullanıcısı bulunan Twitter dün gece saatlerinde çöktü. Kullanıcılar birkaç saat boyunca Twitter'a erişim sağlayamadı. Twitter'ın çökmesi sonrasında bu erişim probleminin neden yaşandığı da merak konusu oldu. Twitter'ın yeni sahibi Elon Musk, kesinti ile ilgili sosyal medya hesabından önemli açıklamalarda bulundu.

Güncelleme kaynaklı bir tekme yaşandı

Türkiye'nin de aralarında bulunduğu birçok ülkede Gece saatlerinde Twitter'a erişim problemi yaşandı. Bazı kullanıcılar paylaşımlarına gelen yorumlara göremediklerini belirtirken bazı kullanıcılar ise tivitleri yüklemekte sorun yaşadıklarını söyledi. Geçtiğimiz günlerde Twitter platformunu 44 milyar dolar karşılığında satın alan Elon Musk, söz konusu erişim sorunu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Dünyaca ünlü işadamı Elon musk Twitter da Yaşanan bu problemin arka sunucularda yaşanan bir güncellemeden kaynaklandığını dile getirdi.