Elveda Fahriye! Milyonların önünde o kadar ulusa da fayda etmedi! TRT 1 anlaşmayı savurup attı! Dizi tutmadı Fahriye Evcen yolcu

TAKİP ET

Karan'ın doğumundan çok uzun bir süre sonra ekranlara geri dönen Fahriye Evcen, TRT 1 ekranlarında yayınlanan Alpaslan Büyük Selçuklu dizisinde rol alıyordu. Ancak yolun sonuna gelindi.

Reklam
Reklam

Başrollerinde Fahriye Evcen ve Barış Arduç’un yer aldığı Alpaslan Büyük Selçuklu dizisi bu sezon başında büyük beklentilerle, TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşmaya başlamıştı. Fahriye Evcen’in defalarca uluduğu o fragmanın etkileri hala hafızalardan silinmedi. Ancak gelin görün ki dizi bir türlü beklenen ilgiyi görmedi. 

Alpaslan dizisi Kökbörü oyunu nedir, nasıl oynanır? Gökbörü ne demek, anlamı nedir?






Elveda Fahriye! Milyonların önünde o kadar ulusa da fayda etmedi! TRT 1 anlaşmayı savurup attı! Dizi tutmadı Fahriye Evcen yolcu... İlk bölümü 8 Kasım 2021 tarihinde TRT 1 tarihinde yayınlanan Alpaslan Büyük Selçuklu oldukça iddialı bir kadroyla yayın hayatına başlamıştı. Bir Diriliş Ertuğrul etkisi yaratması beklenen Alpaslan Büyük Selçuklu’nun oyuncu kadrosunda Barış Arduç, Fahriye Evcen, Mehmet Özgür, Sarp Levendoğlu, Barış Bağcı, Erdinç Güler gibi isimler yer alırken müziklerini Gökhan Kırdar yapıyordu. Akli Film dizisi olan Alpaslan Büyük Selçuklu’nun konusu ise Büyük Selçuklu İmparatorluğu’nun devlet yapısı, siyasi olayları ve hepsinden de öte Sultan Alparslan’ın hayatı. 

Ancak bu iddialı kadro çoktan dağılmaya başladı bile. Fahriye Evcen’in diziden gönderildiği iddiaları sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü. 



GÜLE GÜLE FAHRİYE

Burak Özçivit ile olan evliliğinden 2019 yılında Karan adlı bir erkek çocuk dünyaya getiren Farhiye Evcen, Karan’ın doğumundan sonra sadece reklam filmlerinde boy gösteriyordu. Uzunca bir süre dizi setlerinde yer almayan Evcen’in dönüşü, Akli Film’in yapımını üstlendiği Alparslan Büyük Selçuklu dizisi sayesinde oldu. Ancak döndüğü gibi de gidiyor.

Daha önce maliyetler nedeniyle oyuncu kadrosunda değişime gideceği, bu yüzden Barış Arduç ve Fahriye Evcen’in gönderileceği yönündeki haberler basına yansıya Alparslan Büyük Selçuklu dizisiden Evcen’in çoktan gönderildiği ortaya çıktı. Tanıtım fragmanlarındaki uluması hala unutulmayan Evcen’in diziden neden ayrıldığı merak konusu. Fahriye Evcen Alparslan Büyük Selçuklu dizisinden neden ayrıldı?



İddialara göre kadrosunda yer almaktan mutluluk duyan Fahriye Evcen’in canlandırdığı karakterin hikayesi ilk sezon itibariyle son buldu. Bu yüzden de diziden ayrılmak zorunda kaldı. Ancak nede Alparslan Büyük Selçuklu’nun yapım şirketi Akli Film’den ne de Fahriye Evcen’den resmi bir açıklama henüz gelmiş değil.