Emanet 296. bölüm fragmanı - 17 Ocak 2022 Pazartesi

TAKİP ET

Kanal 7 ekranlarının sevilen dizisi Emanet'in 17 Ocak Pazartesi günü sevenleriyle buluşacak 296. bölümünün fragmanı yayınlandı. Emanet dizisinin 296. bölüm fragmanını yayınlandıktan sonra dizinin 296. bölümünde neler olacağı merak edildi. Emanet dizisinin 296. bölüm fragmanını haberimizde yer almaktadır.

Reklam
Reklam

Kanal 7 ekranlarının sevilen dizisi Emanet’in 17 Ocak Pazartesi günü sevenleriyle buluşacak olan 296. bölümü fragmanı yayınlandı. Yönetmeliğini Ayhan Özen ve Taner Tunç’un yaptığı, Karamel Yapım imzalı Emanet dizisinin 296. bölümünde Canan yaptığı planla kendisini kahraman ilan etmek isterken, doktorun onun organının nakil için uygun olmadığını söylemesi tüm planlarını suya düşürdü. Canan yaptığı hatanın farkına varırken Seher ve Yaman çaresiz kalmıştır. Tek çareleri Ali’dir. Bu çaresiz durum Yusuf’u etkilemiştir. Yusuf amcasının ölecek olduğunu duyduktan sonra konaktan kaçar bu ise işleri daha çıkılmaz bir hale sokar. Yaman, Yusuf’u aramak için harekete geçer ama yine sağlığını riske atar. Dinlenip hareket etmemesi gereken Yaman arabasına atlayarak Yusuf’u aramaya çıkar. Bu durum Yaman ve Seher içim kalan sürenin azalmasına sebep olurken Seher en kısa sürede donör bulmak zorundadır. 
Seher tüm gücüyle Yaman’ın akrabalarını arar ama bu durum oldukça zordadır ve zaman hızla geçmektedir. Tüm umutlar tükenirken kader bir anda Ali ile Yaman’ı karşı karşıya getirir. Yıllar sonra ortaya çıkan bu kardeşlik bağı hem bir hayat kurtaracak hem de Ali ve Yaman’ın hayatında yeni bir sayfa açacaktır. Canan ise yaptıklarının hesabını tek tek ödeyecektir. Canan’ı ipe götürecek olan ilk kıvılcımı ise suç ortağı olan Zuhal yakacaktır. 

emanet Emanet 296 bölüm Kanal 7