Emanet dizisi Seher neden yok? Emanet Seher diziden ayrıldı mı? Sıla Türkoğlu emanet dizisinden neden ayrıldı?

TAKİP ET

Kanal 7 ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Emanet dizisi ayrılık iddiası ile çalkalandı. 7 Eylül 2020 tarihinden bu yana hafta içi her gün ekrana gelen dizinin başrol oyuncularından Sıla Türkoğlu'nun diziyi terk ettiği öne sürüldü. Peki, Emanet Sıla Türkoğlu neden ayrıldı? Sıla Türkoğlu Emanet dizisinden ayrıldı mı? Emanet Seher neden yok?

Reklam
Reklam

Hafta içi her gün Kanal 7 ekranlarında yayınlanan ve izlenme rekorları kıran Emanet dizisinde gerilim yaşandı. Bu sezon final yapacağı bilinen dizinin başrol oyuncusu diziden ayrıldı. Sıla Türkoğlu aniden diziyi bırakınca final bölümü çekimleri dublörle yapıldı. Emanet dizisi izleyicilerine oldukça şaşırtan olay sonrasında Emanet Seher neden yok, neden ayrıldı sorusu araştırılmaya başlandı. Peki Emanet dizisi Sıla Türkoğlu neden ayrıldı? Sıla Türkoğlu Emanet dizisinde neden yok?
Kanal 7 ekranlarında başrollerini Sıla Türkoğlu ve Halil İbrahim Ceyhan'ın paylaştığı Emanet dizisi hafta içi her gün izlenme rekorları kırıyordu. Önümüzdeki sezon da devam etmesi beklenen dizinin başrol oyuncularından Sıla Türkoğlu yeni sezonda projede yer almak istemediğini yapım ekibine bildirdi. Ancak hem hikayenin devam ediyor olması hem de güzel oyuncunun sözleşmesi bulunması nedeniyle yapım ekibi bu isteği kabul etmedi. Fakat bu gelişme üzerine şok bir veda yaşandı. Sıla Türkoğlu Emanet dizisi setini terk etti. Peki, Sıla Türkoğlu emanet dizisinden neden ayrıldı? Emanet Seher neden yok?

Sıla Türkoğlu Emanet dizisinden neden ayrıldı?

Emanet dizisinin başrolü Sıla Türkoğlu diziden ayrılma isteği kabul edilmeyince sezon finali çekimlerine katılmadı. Güzel oyuncunun İzmir'e ailesinin yanına döndü öğrenilirken sete gitmemesi üzerine sezon finalinde dublör kullanıldı. Eşi benzeri görülmemiş olay dizi sektörüne damga vururken bundan sonra yaşanacak gelişmeler izleyiciler tarafından da merakla bekleniyor. Çünkü ekibi zor durumda bırakan Sıla Türkoğlu'na yapımcının büyük bir tazminat davası açacağı tahmin ediliyor.

Sıla Türkoğlu kimdir kaç yaşında?

Sıla Türkoğlu, 18 Nisan 1999 tarihinde İzmir'de dünyaya gelmiştir. Henüz 19 yaşındayken oyunculuk yapmaya başlayan Sıla Türkoğlu Ağlama Anne dizisinde ilk ekran deneyimini yaşamıştır.