Emanet dizisine resti çeken Sıla Türkoğlu meğer o dizi ile anlaşmış! Kimse bunu beklemiyordu ama kapağı sağlam yere attı!

TAKİP ET

Kanal 7 ekranlarında günlük olarak yayınlanan emanet dizisinde başrolü oynayan Sıla Türkoğlu Geçtiğimiz günlerde ziyaretçi çekmesi ile gündeme gelmişti. Dizi setini terk etmesi sonrasında sezon finali bölümü dublörü ile çekilen Sıla Türkoğlu meğer o dizi ile anlaşmış. Haberi duyanlar Sıla Türkoğlu kapağı iyi sağlam yere atmış dedi.

Reklam
Reklam

Kanal 7 ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan emanet dizisinde Seher karakterine hayat veren Sıla Türkoğlu diziden ayrıldığı haberleri ile gündeme gelmişti. Yeni sezonda da devam etmesi planlanan dizi ile ilgili olarak son çıkan haberlerde güzel oyuncu yerine sezon finalinin dublörü ile çekildiği konuşuluyordu. Hala dizi ile sözleşmesi olan Sıla Türkoğlu, tüm gemileri yaktı ve kararını verdi. Güzel oyuncunun yeni sezonda bambaşka bir dizi ile ekranlara geleceği öğrenildi. Üstelik de şu anda reyting rekortmeni olan bir dizide başrol olacak. Haberi Duyanlar ise “Sıla Türkoğlu boşuna gemileri yakmamış” dedi. Emanet dizisine resti çeken Sıla Türkoğlu meğer o dizi ile anlaşmış! Kimse bunu beklemiyordu ama kapağı sağlam yere attı!
Genç oyuncu Sıla Türkoğlu emanet dizisinden ayrıldıktan sonra TRT 1 ekranlarında Cumartesi akşamları izlenme rekorları kıran Gönül Dağı dizisinin kadrosuna dahil oldu. Dizinin başrol oyuncularından Dilek karakterine hayat veren Gülsim Ali İlhan'ın 54. bölümde veda edeceği açıklanırken yerine Sıla Türkoğlu gelecek. Yani Emanet dizisinin Seher'e Sıla Türkoğlu Gönül Dağı dizisinde Taner'in yeni aşkı olacak. Ancak Emanet dizisi ile hala sözleşmesi bulunduğu öğrenilen Sıla Türkoğlu’nun bu durumu nasıl çözeceği merak konusu oldu.

Sezon finali çekimlerine katılmamıştı

Hafta içi her gün Kanal 7 ekranlarında yayınlanan ve ilgi ile izlenen Emanet dizisinin sevilen karakteri Seher'e hayat veren Sıla Türkoğlu geçtiğimiz günlerde diziden ayrılık kararı almıştı. Yeni sezonda da devam etmesi beklenen dizi ile sözleşmesi bulunan ancak Ayrılmak istediğini yapım şirketine ileten genç oyuncuya izin verilmemişti. Sıla Türkoğlu bunun üzerine dizi setini terk etmiş ve ailesinin yanına İzmir'e dönmüştü. Emanet dizisinin sezon finali çekimi ise genç oyuncunun dublörü ile yapıldı.

Gönül Dağı dizisinin kadrosuna katıldı

Tüm bu gelişmeler yaşanırken Sıla Türkoğlu’nun emanet dizisinden neden ayrıldı anlaşıldı. Çünkü genç oyuncu yeni sezonda TRT 1'in izlenme rekorları kıran Gönül Dağı dizisinin kadrosuna dahil oldu. Sıla Türkoğlu, Gönül Dağı dizisinde bu sezon sonunda ayrılacak olan Gülsim Ali İlhan’ın yerine geçecek. Çok izlenen bir dizide başrol oynayacak olan güzel oyuncunun bu rol için ne kadar tazminat ödeyeceği ise merak konusu oldu.