'Emanet'e hıyanet Sıla Türkoğlu ekmek yediği kaba tükürdü! Seti bırakıp dımdızlak kaldılar! Kanal 7'de bulduğu şöhreti kaprise çevirdi

TAKİP ET

Kanal 7'nin sevilen dizisi Emanet'te Seher şoku yaşanıyor. Dizinin Seher'i Sıla Türkoğlu çekip gidince ortalık karıştı.

Reklam
Reklam

'Emanet'e hıyanet Sıla Türkoğlu ekmek yediği kaba tükürdü! Seti bırakıp dımdızlak kaldılar! Kanal 7'de bulduğu şöhreti kaprise çevirdi. Günlük dizi furyasını yıllar sonra ekrana döndüren Kanal 7 başarılı bir ivme yakalamıştı. Hafta içi her gün ekrana getirdiği  Yemin ve Emanet dizileriyle iyi bir izleyici kitlesi yakalan Kanal 7 haliyle yeni ekran yüzlerini de Türkiye’ye tanıttı. Onlardan biri Özge Yağız’dı. Yağız, Yemin dizisinden ayrıldıktan sonra şimdilerde Baba dizisinde rol alıyor. O isimlerden biri de Sıla Türkoğlu. Kanal 7 ekranlarıdna iki sezondur yayınlanan Emanet dizisinde canlandırdığı Seher karakteriyle bir anda tanınan Sıla Türkoğlu hakkında ortaya çıkan bir takım haberler, duyanları şaşkına çevirdi. İşte detaylar…


 

SORGUSUZ SUALSİZ GİTTİ


Lise yılların bu yana ekranda bulunan 24 yaşındaki Sıla Türkoğlu’nun şansı Emanet dizisiyle döndü. Başrolünü Halil İbrahim Ceylan ile paylaştığı Emanet dizisi sonrası büyük bir şöhrete kavuştu Sıla Türkoğlu. Bu şöhret sadece ekranla da sınırlı kalmadı. Sosyal medyada da büyük ilgi çeken Sıla Türkoğlu, Emanet dizisinin yurt dışında da yayınlanması nedeniyle yabancıların da ilgisini çekiyor. Kendine has duru güzelliğiyle herkesi kendisine hayran bırakan Sıla Türkoğlu hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı. 



İddialara göre Sıla Türkoğlu, Emanet dizisinden ayrılmak istedi. Ancak Kanal 7 ve yapım şirketi, hala 1 yıl sözleşmesi olan Sıla Türkoğlu’nun bu isteğini reddetti. Diziden ayrılma konusunda direten Sıla Türkoğlu ise kimseye haber vermeden ve istediği reddedilmesine rağmen, memleketi İzmir’e, ailesinin yanına gitti. Bu yüzden Emanet dizisinin sezon finali Sıla Türkoğlu ile değil, Sıla Türkoğlu’nun dublörü ile çekildi. Bu akıllara zarar iddia sonrası Sıla Türkoğlu cephesinden henüz bir açıklama gelmedi. Şimdi izleyicinin gözü kulağı Emanet sezon finalinde olacak.


 

EMANET DİZİSİ KONUSU


Zengin bir iş insanı Yaman Kırımlı ile mütevazi bir yaşam süren Seher, annesi ve babası hayatını kaybeden yeğenleri Yusuf’u kendilerine emanet olarak görürler. Bu yüzden yeğenlerin sahip çıkmayan bu ikilinin amansız mücadelesi başlar. İlk bölümü 7 Eylül 2020 tarihinde yayınlanan Emanet dizisinin yönetmenliğini Ayhan Özen ile Serkan Mut, senaryosunu ise Başak Yazı Odası üstleniyor.