Emekli Bayram İkramiyesi kesinleşti! Bayram İkramiyesi, tam olarak...

TAKİP ET

Milyonlarca emeklinin yüzünü güldürecek haber Sosyal Güvenlik Uzmanı Mert Nayır'dan geldi. Asgari ücret, memur maaşı ve emekli taban aylığından sonra bayram ikramiyelerine de zam yapılacağını açıklandı. Peki, emekli bayram ikramiyeleri ne kadar olacak? Bayram ikramiyeleri ne kadar oldu? İşte detaylar...

Reklam
Reklam

Milyonlarca emeklinin yüzünü güldürecek haber Sosyal Güvenlik Uzmanı Mert Nayır’dan geldi. Nayır, “Ankara kulislerinde konuşuluyor. Asgari ücret, memur maaşı ve emekli taban ayığından sonra bayram ikramiyelerine de zam geliyor." Açıklamasında bulundu. Ramazan ve Kuran Bayramlarında verilecek olan ekmekli ikramiyeleri 1.100 TL’den 4 bin TL’ye çıkarılacağı çalışmalarının sürdürüldüğü bildirildi. 

Asgari ücret, memur maaşı ve emekli taban aylığından sonra milyonlarca emekliyi ilgilendiren bayram ikramiyeleri de gündeme geldi. Sosyal Güvenlik Uzmanı Mert Nayır bugünkü yazısında ikramiye ödemelerinin %100 artması için görüşüldüğünü yazdı.  

Daha önce 1.000 TL olan emekli bayram ikramiyesi son yapılan zamla birlikte 1.100 TL olmuştu. Mert Nayır yazısında şunları kaleme aldı: 

“Milyonlarca emeklimizi bayram arifesinde az da olsa rahatlatan ikramiye ödemelerinde neredeyse %100 zam yapılacağı, her iki bayramda yapılacak ödemenin toplam 4.000 TL olması yönünde görüşülüyor. 

Bu bilgiye göre Ramazan Bayramı’nda 2.000 TL, Kurban Bayramı’nda ise 2.000 TL emekli vatandaşlarımıza bayram ikramiyesi ödenecek.  

Kararın resmileşmesi sonrasında 2022 yılının ilk bayramı olacak olan Ramazan Bayramı öncesinde emekli vatandaşlarımıza herhangi bir başvuru yapmadan emekli maaşı aldıkları banka hesaplarına 2.000 TL emekli ikramiyesi yatırılacak. 

Ramazan Bayramı Mayıs başı. Milyonlarca emekli bayram ikramiyesinde yapılacak güncellemeyi bekliyor. Son söz Cumhurbaşkanında…” 

Emekli Emekli Bayram ikramiyeleri Emekli Bayram ikramiyesi Emekli Bayram ikramiyesi ne kadar Emekli Bayram ikramiyesi ne kadar olacak 2022 Emekli Bayram ikramiyesi Sosyal Güvenlk Uzmanı Mert Nayır Mert Nayır