Emekli maaşı alan tüm vatandaşlara 1.750 TL ödeme yapılacak! Paralar hesaplara yatmaya başladı!

TAKİP ET

Son günlerde emekli maaşını alanlara ödeme yapacağını duyuran bankaların arasında Denizbank'ta eklendi. Denizbank, yaptığı açıklamalarda emekli maaşını oradan alanlara yeni avantajlar sağlayacağını duyurdu. İşte konuya ilişkin detaylar...

Reklam
Reklam

Son günlerde birçok bankanın emekli maaşlarına ilişkin yaptığı açıklamalara bir yenisi daha eklendi. Denizbank, yaptığı açıklamalar kapsamında emeklilere önemli bir duyuru bildirdi. Yapılan bu duyuruda 31 Mart 2022 tarihine kadar emekli vatandaşlara 1750 TL promosyon vereceğini söyledi. Emekli maaşını bankaya taşıyanlara ve 3 yıl bankada kalma sözü verenlere Denizbank önemli fırsatlar sunuyor. Ayrıca yapılacak olan bu ödemeler için geri ödeme de istemiyor. Yapılan açıklamalar doğrultusunda emekli maaşlarını DenizBank'a taşıyacak müşteriler 1750 TL'ye kadar promosyon imkanından faydalanabilecek. Lakin burada emekli vatandaşların dikkat etmesi gereken bir husus var o da maaşını DenizBank'a taşıyanların 3 yıl sözleşme imzalamalarıdır.  Ayrıca ek promosyon ücreti almak isteyenler en az 1 tane otomatik ödeme talimatı da vermelidir.

Denizbank duyurusu!

“Emeklilerimize 1.750 TL’ye Varan Nakit Hediye! Emeklerinizin karşılığını verebilmek için sizi Deniz’e bekliyoruz! Emekli maaşını DenizBank’tan 3 yıl süre ile alma sözü veren emeklilerimiz 1.750 TL’ye varan nakit promosyon kazanıyor.” Kaynak: Emekli maaşı alan herkese 1.750 TL ödeniyor! Paralar hesaplara yatmaya başladı!

Ne kadar ödeme yapılacak?

Yapılan açıklamalar kapsamında aylık 1500 TL altında maaş alan vatandaşlara 675 TL, 1500 TL ile 2 bin 500 TL arasında maaş alan vatandaşlara 850 TL, 2 bin 500 TL ve üzeri maaş alan vatandaşlara ise 1000 TL ödeme yapılacağı belirtildi. Bunun yanı sıra 1 otomatik ödeme talimatına karşılık 750 TL Ek promosyon yapılacağı da açıklandı. Bu doğrultuda baktığımızda emekli maaşını bankaya taşıyan ve ek ödeme talimatı veren kişilere 1750 TL promosyon verilecek.

3 yıl söz karşılığında promosyon

Denizbank yaptığı açıklamalarla emekli maaşını buraya taşıyanlara ek ödeme yapacağını belirtti. Bu doğrultuda DenizBank'ın ortaya koyduğu şartlardan biri emekli maaşını DenizBank'a taşıyan kişilerin 3 yıllık sözleşme imzalamaları oldu. Eğer sizde şartları kabul edip 1750 TL'ye varan promosyon fırsatlarından yararlanmak istiyorsanız 0 850 222 0 800 nolu iletişim merkezini arayarak detaylı bilgi alabilir ve kampanyaya dahil olup olamayacağınızı öğrenebilirsiniz.

Kampanya 31 Mart'a kadar devam ediyor!

Denizbank yaptığı açıklamalarda kampanyanın 31 Mart 2022 tarihine kadar devam edeceğini duyurdu. DenizBank'a maaşını taşıyan emekli vatandaşların faydalanabileceği promosyon ödemeleri peşin olarak hesapları aktarılacak. Fatura talimatının 3 yıl taahhüt süresinde iptal edilmesi ya da 3 ay üst üste otomatik ödeme yapılmaması durumunda ise kıstalyevme hesabı yapılarak kalan süre promosyon ceza tutarı hesabınıza borç olarak yansıtılacağı vurgulandı. Kaynak: Emekli maaşı alan herkese 1.750 TL ödeniyor! Paralar hesaplara yatmaya başladı!

denizbank emekliye promosyon ek ödeme