Emekli promosyonu için son tarih 31 Ocak! Promosyon şartları nelerdir?

TAKİP ET

2021 yılında emekli vatandaşlar için promosyon ödemesi bankalar arasında rekabete neden oldu. bu yıl içinse bankalar enflasyon nedeniyle promosyonlarda artışa gitti. En yüksek artış ise Yapı Kredi Bankası'nda görüldü. Peki, Yapı Kredi Bankası promosyon ödeme şartları nelerdir? Emekli maaş promosyonlar referansı nasıl olunur? İşte merak edilen tüm soruların yanıtı…

Reklam
Reklam

Enflasyon ile birlikte bankalardaki promosyonlarda da artış görüldü. En yüksek promosyon artışı ise Yapı Kredi Bankası'nda. 2022 yılının ocak ayının sonuna kadar emekli maaşlarını Yapı Kredi'den almak isteyen vatandaşların alacakları promosyonun 2500 TL olacağı duyuruldu. Peki, Yapı Kredi Bankası promosyon ödeme şartları nelerdir? Emekli maaş promosyonlar referansı nasıl olunur? İşte merak edilen tüm soruların yanıtı…

Yapı Kredi Bankası Başvuru Tarihi Ne Zaman?

Bankalarca Sosyal Güvenlik Kurumu arasında 2017 yılında yapılan anlaşma ile bankalar emekli maaşını 3 yıl kesintisiz olarak kendisinden alma sözü veren emeklilere promosyon ödemesi yapabilecek. 2021 yılında ise binlerce emekli promosyon ödemesi aldı. 2022 yılına girilmesiyle beraber birçok bankalar teklifler ve promosyon miktarlarını açıklanmaya başladı. Emekliler için yapılan tekliflerden biri de Yapı Kredi Bankası’ndan geldi. Yapı Kredi Bankası emekliler için promosyon miktarını belirlerken son başvuru tarihini de 31 Ocak olarak belirledi.

Yapı Kredi Bankası 2500 TL Promosyon Ödeme Şartları

Yapı Kredi Bankası tarafından yapılan açıklamaya göre Yapı Kredi Bankası'ndan emekli maaşlarını almak isteyen emeklilere Bağ-Kur, SSK veya Emekli Sandığı fark etmeksizin tüm emeklilerin 31 Ocak 2022 tarihine kadar başvuru yapmaları durumunda emekli maaşlarının bir defaya mahsus 2500 TL promosyon ücreti ödeyeceğini açıkladı.
Emekli maaşını Yapı Kredi Bankası'ndan almak isteyen ve bu promosyonu kullanmak isteyen vatandaşların maaş taşıma işlemini banka şubelerine gitmeden de yapabilmeleri mümkün. Bu işlem için vatandaşların banka müşteri hizmetlerini aramaları gerekmektedir. Müşteri hizmetleri maaş taşıma işlemlerini emekliler için kolayca halledebilmektedir. Aynı zamanda Yapı Kredi Bankası emekli referans kampanyasını da başlattı.

Emekli Maaş Promosyonlar Referansı Nasıl Olunur?

Promosyon ödeyerek maaşını alan emekliler tanıdığı emekli kişilerin maaşlarını da referans olarak getirmesi durumunda promosyon olarak 250 TL kazanma imkanları olacak. Bunun için 10 emekli getirme sınırlaması bulunmaktadır. 
Bu fırsattan yararlanmak isteyen emeklilerin büyük harflerle referans yazıp 4070’e kısa mesaj göndermeleri gerekiyor. Ardından gelecek olan kısa mesajla “UYGUN” yazarak 4477 ye tekrar göndermeleri gerekiyor. 10 iş günü içerisinde kampanyaya katılım cevabı vermeyen emeklilerin talebi kabul edilemeyecek ve referansları iptal olmuş olacak. 

Yapı Kredi Bankası emekli promosyonu emekli promosyonu başvuru