Emekliler dikkat, bu haber sizin için! Ay başında aldığınız emekli ikramiyelerine ek olarak, binlerce TL daha hesabınıza yattı! Bugün kontrol edin

TAKİP ET

Türkiye'nin kamu bankaları olarak hizmet veren Halk Bankası, Ziraat Bankası ve Vakıfbank, emekli müşteri adetlerini arttırabilmek hedefi ile SGK protokolü kapsamında yeni promosyon kampanyaları geliştirdiklerini açıkladı. İşte 3 kamu bankasının emekli promosyonu kampanyalarına dair haberin ayrıntıları…

Reklam
Reklam

Emekliler dikkat, bu haber sizin için! Ay başında aldığınız emekli ikramiyelerine ek olarak, binlerce TL daha hesabınıza yattı! Bugün kontrol edin... Yeni senenin başı itibari ile zamanını tamamlamış olan kamu bankaları- Sosyal Emniyet Kurumu maaş ödemeleri protokolü, bankaları harekete geçirdi. Kamu bankalarından Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halk Bankası, yenilenen protokol konusuna göre tasarlanmış olan promosyon kampanyalarının ayrıntılarını kamuoyu ile paylaştı. 3 kamu bankası doğrultusundan paylaşılan promosyon kampanyası ayrıntılarına göre her bir bankanın kendi bünyesinde, aynı tutarlarda promosyon ödemesi gerçekleştireceği bilgi kapasitesi kaydedildi. 

4A-4B ve 4C emekliye 6000 TL promosyon müjdesi şimdi geldi! Hangi emekliler alacak son dakika açıklaması yapıldı


Emekliye promosyon ücreti! SSK, Bağkur ve bütün emeklilere 1.800 TL ödeme


Bankalardan promosyon yarışı başladı! Emekli maaşlarına 2.750 TL ek ödeme


Emekliye promosyon müjdesi! emekli maaşlarına ek ödeme yapılacak




 

Kamu Bankalarının 750 TL’lik Promosyon Ödemelerine Kimler Başvuru Yapabilir?


Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halk Bankası’nın Sosyal Emniyet Kurumu maaş ödemeleri protokolü kapsamında geliştirmiş oldukları promosyon kampanyalarına, maaş hesabını alakalı bankaya taşıyan ve hesabın 3 sene süresince o bankada kalacağının sözünü veren her emekli vatandaş müracaat yapabilmektedir. 


 

Kamu Bankalarının 750 TL’lik Promosyon Ödemelerine Nasıl Başvuru Yapılır?


Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halk Bankası doğrultusundan tasarlanmış olan promosyon kampanyalarına, her bir bankanın etkileşim kanalları aracılığı ile müracaat yapılabilmektedir. Bankaların mobil uygulamaları, internet bankacılığı kanalları ya da banka şubeleri aracılığı ile maaş hesabının taşınmasına dair talimatın verilmesi, bir sonra ki ay promosyon ödemesi alınması amacıyla yeterlidir. Fakat bu noktada hatırlatılması gereken mühim detay, promosyon ödemesinin sadece bir bankaya verdiği talimat sonunda alınabileceğidir.