Emekliler koşun! Başvuru yapana 5250 TL karşılıksız nakit para veriliyor, SGK SSK, BAĞ-KUR herkes alıyor!

TAKİP ET

Milyonlarca emeklinin bayram ikramiyesi boşa çıktı ancak bankalar emeklileri yalnız bırakmıyor. Emekli vatandaşları için kesenin ağzını iyiden iyiye ve açan bankalar emekli ikramiyesi olarak binlerce lira dağıtıyor. Hem de tamamen karşılıksız ve geri ödemesiz olarak... SSK, SGK ve BAĞ-KUR emeklisi olmak da fark etmiyor. Başvuru yapan tüm emekliler ödemelerden anında faydalanıyor.

Reklam
Reklam

Emekliler koşun! Başvuru yapana 5250 TL karşılıksız nakit para veriliyor, SGK SSK, BAĞ-KUR herkes alıyor! Milyonlarca emekli vatandaş Ramazan Bayramı öncesinde bayram ikramiyesi için büyük beklenti içine girmişti. Ancak emeklilerin beklentileri Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin tarafından yapılan açıklama ile birlikte adeta suya düşmüştü. Büyük hayal kırıklığı yaşayan emekliler artık devletten umudunu kesmişti fakat bankalar emeklilerin umutlarını yeniden yaşartma ya başladı. Her yıl olduğu gibi bu yıl da emeklilere ikramiye dağıtmaya hazırlanan bankalar, muslukları iyice açtı. Başvuru yapan emeklilere binlerce lira emekli ikramiyesi verilecek. Üstelik de karşılıksız geri ödemesiz olarak paralar hemen hesaba geçecek. Peki, hangi banka ne kadar ikramiye veriyor? En yüksek emekli ikramiyesi veren banka hangisi?

Koronavirüs salgını başladıktan sonra emekli vatandaşlar ekonomik anlamda zar zor geçinmeye başlamıştı. Yavaş yavaş koronavirüs salgını hayatımızdan çıkmaya başladı ancak emekli vatandaşlar için zor günler bitmedi. Bu defa kapıya dayanan ekonomik kriz nedeniyle günden güne yeni zamlar hayatımıza girmeye devam ediyor. Özellikle emekli vatandaşlar artan enflasyon ve hayat pahalılığı karşısında ne yapacağını bilmiyor faturalarını bile ödemekte güçlük çekiyor. Emekli vatandaşlarının hayalleri Bayram ikramiyesinde yönelmişti ancak hükümet de beklenen bayram ikramiyesi zammını vermedi. Devletten emeklilere Temmuz ayında zam müjdesi geldi fakat Onun öncesinde başvuru yapan emeklilere bankalar karşılıksız ve geri ödemesiz binlerce lira para verecek. Üstelik başvuru iş ilanları son derece kolay Sadece banka şubesine gitmeniz yetiyor. SSK, SGK ve BAĞ-KUR emeklisi olan tüm vatandaşlar bu ödemelerden faydalanabiliyor. Emekli banka ikramiyeleri ile ilgili tüm detaylar haberimizin devamında...


 

Tam 5250 TL verilecek


Sosyal Güvenlik Kurumu ve bankalar arasında yapılan anlaşma doğrultusunda uzun yıllardan beri vatandaşlara emeklilik promosyonu veriliyor. Bankalar bu konuda her geçen gün kesenin ağzını daha da açıyor çünkü her geçen gün birbirleriyle olan rekabetleri Daha da artıyor. Emeklinin yüzünü 2022 yılında güldürmeye hazırlanan bankalar bu defa sınırları iyice zorladı. Özellikle TEB, emekli vatandaşlara binlerce lira ikramiye ve aynı zamanda ödül dağıtıyor. Başvuru yapan emekliler 5250 tl ye Varan Emekli promosyonu imkanından faydalanabilir. bunun 2750 TL'si promosyon olarak veriliyor ve geri kalan tutar ise emekli yakınını bankaya Taşıyan emeklilere ödeniyor.


 

Başvurular nasıl yapılıyor?


TEB emekli promosyon başvuruları da son derece kolay. Emekli vatandaşlar kendilerine en yakın tek şubesine giderek başvuru işlemlerini kolaylıkla tamamlayabiliyor. Başvuru yapan emekliler, sadece 3 gün içerisinde almaları gereken emekli promosyon tutarını hesaplarından kullanabiliyor. Yeni emekli olanlar için durum biraz daha farklı. Yeni emeklilerin promosyon olabilmek için ilk maaşlarını çekmeyi beklemeleri gerekiyor. ilk maaşını alan yeni emekliler hemen ardından emekli promosyon ödemeleri ne kavuşuyor. Üstelik TEB herhangi bir ek koşul sunmuyor. Sadece maaşınızı taşımanız ve 3 yıl boyunca kalma sözü vermeniz yeterli oluyor.