Emeklilere 58 gün sonra 2 bin TL ikramiye verilecek! Tüm emeklilere tamamen şartsız ikramiye verilecek!

TAKİP ET

Milyonlarca emekliyi yakından ilgilendiren bayram ikramiyeleri hakkında detaylar gelmeye başladı. Her yıl Ramazan ve Kurban Bayramı'nda emeklilere verilen ikramiyenin 2 bin TL olup olmayacağı merak konusu oldu. Her yıl tüm emeklilere şartsız olarak Ramazan ve Kurban Bayramı'nda bin 100 TL verilen ikramiyenin bu yıl artması beklenmektedir. Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Reklam
Reklam

Milyonlarca emekliyi yakından ilgilendiren bayram ikramiyeleri hakkında detaylar gelmeye başladı. Her yıl Ramazan ve Kurban Bayramı’nda emeklilere verilen ikramiyenin 2 bin TL olup olmayacağı merak konusu oldu. Her yıl tüm emeklilere şartsız olarak Ramazan ve Kurban Bayramı’nda bin 100 TL verilen ikramiyenin bu yıl artması beklenmektedir. 2022 yılının asgari ücret zammı belli olduktan sonra emeklilere verilen bayram ikramiyelerinin de artması beklenmektedir. Ramazan ve Kurban Bayramı’nda bin 100 TL ikramiye verilirken 2022 yılında bayram ikramiyesinin 2 bin TL’ye çıkması hedeflenmektedir. Sosyal Güvenlik Uzmanı Mert Nayır ikramiye ödemelerinin %100 artması için görüşmeler yapıldığını bin TL’den bin 100 TL’ye çıkan bayram ikramiyelerinin 2 bin TL’ye çıkmasını hedeflediklerini söyledi. Karar kesinleşirse Ramazan Bayramı’nda 2 bin TL, Kurban Bayramı’nda 2 bin TL olmak üzere toplam 4 bin TL ikramiye verilecektir. Bayram ikramiyelerini almak için emeklilerin herhangi bir başvuru yapmasına gerek yoktur tüm emeklilerin hesabına tamamen şartsız olmak üzeri Ramazan ve Kurban Bayramı’nda 2 bin TL ikramiye yatacaktır. 

Emeklilere 58 gün sonra 2 bin TL ikramiye!
Bayram ikramiyelerinin 2 bin TL olması kararı Ramazan Bayramı’na kadar onaylanırsa Ramazan Bayramı’nda ödenecek olan ikramiyeler 2 bin TL olarak ödenecektir. Ramazan Bayramı 2 Mayıs Pazartesi günü başlayacak ikramiyeler de bayramdan birkaç gün önceden ödeneceği için 29 Nisan Cuma günü ikramiyelerin hesaplara yatması beklenmektedir. Eğer bu karar onaylanırsa emeklilerin hesaplarına 58 gün sonra 2 bin TL yatacaktır. Eğer karar onaylanmazsa 58 gün sonra emeklilerin hesaplarına bin 100 TL yatacaktır.  

emeklilere müjde emekli ikramiyesi Emekliye bayram ikramiyesi