Emeklilere anında 3 bin TL nakit avans ödemesi yapılıyor. Nakit avans nasıl alınır?

TAKİP ET

Emeklilerin yüzleri gülüyor. SSK ve Bağ-Kur emeklilerin bankalardan güzel haberler gelmeye devam ediyor. 3 bin liraya kadar bankalar tarafından gerçekleştirilecek olan ödemelerde son kampanyalar gece yarısı gerçekleştirildi. Peki, Emekliler ne kadar nakit avans alabiliyor? Hangi bankalar ihtiyaç kredisi veriyor? Nakit avansı nasıl alabilirim? İşte merak edilen tüm soruların yanıtları haberimizde…

Reklam
Reklam

Emeklilere güzel haberler verilmeye devam ediyor. SSK ve Bağ-Kur emeklileri nakit avans alabiliyor. Bankalar tarafından 3 bin liraya verilen ödemeler emeklilerin yüzünü güldürüyor. Birçok emekli bu fırsatlardan yararlanmak isterken neler yapması gerektiğini merak ediyor. Hangi bankalardan nakit avans alınabildiği merak edilirken vatandaşlar internette araştırma yapmaya başladı. Peki, Emekliler ne kadar nakit avans alabiliyor? Hangi bankalar ihtiyaç kredisi veriyor? Nakit avansı nasıl alabilirim? İşte merak edilen tüm soruların yanıtları haberimizde…

 

KİMLER NAKİT AVANS ALABİLİYOR?

Ekonomik sıkıntı içerisinde olan bazı vatandaşlar sürekli olarak bankalar tarafından gerçekleştirilen kampanyaları takip başladı. Emekli olanlarda bankalar tarafından yapılan bu kampanyaları incelerken emekli maaşları üzerinden nakit ödeme alabilmektedir.

Emekli olan kişiler eğer ki ihtiyaç kredisi için başvuruda bulunmak istiyorsa veya yüksek limitli bir acil nakit ihtiyacı varsa 3 bin liraya kadar nakit avans limitini kullanabilmektedir.

NAKİT AVANS NASIL ALINIYOR?

Eğer sizinde acil nakit ihtiyacınız bulunuyorsa Ziraat Bankası ve diğer kamu bankalarından alacağınız emekli maaş hesabınızdan anında 3 bin lira artı para kullanabileceksiniz. Ziraat Bankası’ndan emekli maaşı alıyorsanız hemen internet bankacılığı şifresi alarak artı paranızda kavuşabileceksiniz. Bunun için internet bankacılığı şifresi ile birlikte işlem yapacak olan kişiler kendi mobil uygulamasına giriş yaparak artı para başvurusunu gerçekleştirebilmektedir.

HANGİ BANKALAR NAKİT AVANS VERİYOR?

Ziraat Bankası gibi diğer kamu bankaları olan Vakıfbank ve Halkbank üzerinden de ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak isteyen vatandaşlar ilk taksit ödemelerinde 3 ay ertelemeli, toplamda 36 ay vadeli olarak kredilerini kullanabileceklerdir. Ziraat Bankası 3.000 TL nakit avans verdiği zaman 12 ay vadeye kadar işlem yaparken 3000 bin lira ihtiyaç kredisi kullandığınız takdirde 36 ay vadeye kadar geri ödemesini gerçekleştirebilirsiniz.

emeklilere nakit avans emeklilere nakit avans veren bankalar 3 bin TL nakit avans