Emeklilere bir müjdeli haber daha! 3 bin TL ödeme anında emeklilerin hesabında olacak

TAKİP ET

Emeklilere bir müjdeli haber daha geldi. Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank'ın sağladığı 3 bin TL ödeme anında emeklilerin hesabında olacak. İşte konu hakkında merak edilenler...

Reklam
Reklam

Türkiye’de yaşayan binlerce emekli vatandaş maaşlarının kendilerine yetmemesi sebebiyle bankaların emekliler için başlattığı kampanyaları araştırmaya başladı. Bu konuda müjdeli haber ise Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank’tan geldi. Söz konusu bankalar emekli maaşı alan vatandaşlara 3 bin TL’ye kadar nakit avans fırsatını sağlayacağını açıkladı. Onay alan vatandaşların hesabına anında 3 bin TL yatacak. Bu müjdeli haberi duyan emekli vatandaşlar daha fazla bilgi elde edinmek için arama motorlarına yöneldi. 
3 Bin TL Nakit Avans Fırsatı Emeklileri Bekliyor
Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank resmi internet sitelerinden yaptığı açıklamada gerekli şartları sağlayan emekli vatandaşlara 12 ay vadeye varan 3 bin TL’lik nakit avans verilecek. Acil nakit ihtiyacı arayışında olan emekliler bu haberle beraber heyecan içinde söz konusu bankaların şubelerine müracaat etmeye başladı. 
Türkiye’nin önemli bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank 3 bin TL ve üzerinde nakit avans fırsatını binlerce emekli vatandaşın hizmetine sunmuş durumda. Bu avantajlı fırsata başvuru yapan vatandaşların kredi notuna göre alacakları nakit avans limiti de artış gösterecek. Bununla birlikte maaşlarını Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank’tan herhangi birisine taşıyan insanlara maaşlarının 20 katı kadar ihtiyaç ve borç kapatma kredisi verilecek. 
3 bin TL’lik nakit avans fırsatından yararlanmak isteyen emekliler Ziraat Bankası, Vakıfbank veya Halkbank’ın kendilerine en yakın şubesini ziyaret edebilir veya bankaların mobil uygulamalarına giriş yaparak başvuru işlemlerini başlatabilirler.

emekli 3 bin TL nakit avans Ziraat Bankası Vakıfbank Halkbank