Emeklilere müjde! Düşük faizli ihtiyaç kredisi alabilirsiniz. Emekli vatandaşlar 5 bin TL, 10 bin TL ve 55 bin TL ihtiyaç kredisini anında çekebilecek.

TAKİP ET

Emekli vatandaşların yüzünü güldürecek duyuru kamu ve bazı özel bankalardan geldi. Bankalardan gelen düşük faizli ihtiyaç kredisi haberi emekli vatandaşları sevindirdi. Emekli vatandaşlar 5 bin TL, 10 bin TL ve 55 bin TL ihtiyaç kredisini anında çekebilecek. Peki, Bankaların faiz oranları nedir? Hangi banka ne kadar faiz oranı veriyor? En düşük faiz oranı hangi bankada? İşte merak edilen soruların yanıtı…

Reklam
Reklam

Bankalardan emeklileri sevindiren haberler gelmeye devam ediyor. Bankacılık sektöründeki rekabeti artıran bu kampanya en çok acil nakit ihtiyacı olan emekli vatandaşları sevindirdi. Ziraat Bankası ve Halkbank gibi kamu bankalarının yanı sıra Garanti BBVA, TEB ve Denizbank emekli müşterilerine düşük faizli ihtiyaç kredisi kampanyasını başlattı. Bankalardan gelen düşük faizli ihtiyaç kredisi haberi emekli vatandaşları sevindirdi. Emekli vatandaşlar düşük faiz oranları ile 5 bin TL, 10 bin TL ve 55 bin TL ihtiyaç kredisini anında çekebilecek. Emeklileri sevindiren haberin açıklanması üzerine birçok kişi internette araştırma yapmaya başladı. Hangi bankanın ne kadar ihtiyaç kredisi verdiği, bankaların faiz oranlarının ne kadar olduğu, faiz oranı en düşük bankanın hangisi olduğu gibi pek çok soru vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Peki, Bankaların faiz oranları nedir? Hangi banka ne kadar faiz oranı veriyor? En düşük faiz oranı hangi bankada? İşte merak edilen tüm soruların yanıtı haberimizde…

 

Garanti BBVA Emekli İhtiyaç Kredisi Kampanyası

Bankacılık sektöründe en köklü ve güvenilir özel bankalardan Garanti BBVA, emekli maaş müşterilerine müjdeli haberi verdi. Bu haber üzerine Garanti BBVA’nın faiz oranının ne kadar olduğu merak ediliyor. Emekli maaşını Garanti’den alan vatandaşlar yüzde 2.29 faiz oranı ve cazip ödeme koşulları ile ihtiyaç kredilerine anında ulaşabilecek. Vatandaşlar Garanti BBVA emekli ihtiyaç kredisi kampanyasına mobil uygulama ya da internet bankacılığı üzerinden anında başvuru yapabiliyor. Bu avantajlı kampanyadan sadece emekli maaşını Garanti BBVA bünyesinden çeken emekliler yararlanabiliyor.

 

TEB Emekliye Özel Kredi Kampanyası

Türkiye Ekonomi Bankası (TEB), emeklilere özel ayrıcalıklı kredi desteğini duyurdu. TEB faiz oranlrı vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Maaşını TEB’den alan veya TEB’e taşıyan tüm emekliler yüzde 1.83 faiz oranıyla 55 bin TL’ye kadar ihtiyaç kredisi çekebiliyor. Üstelik 36 aya varan vade seçenekleri ve 3 ay erteleme gibi özel avantajlarla ödeme kolaylığı sunuluyor. TEB mobil uygulama ve internet bankacılığı üzerinden başvurular devam ediyor.

 

Ziraat Bankası ve Halkbank Emekli İhtiyaç Kredisi

Emekliye kredi veren bir diğer banka ise Ziraat Bankası’dır. Ziraat Bankası emeklilere yüzde 1.55 oranıyla ihtiyaç kredisi veriyor. 36 ay vade seçeneği ile sunulan bu krediden sadece emekli maaşını Ziraat Bankası’ndan alan vatandaşlar yararlanabiliyor. Halkbank’ta ise Emekli Mini Kredi kampanyası kapsamında yüzde 1.58 faiz oranıyla 5 bin ya da 10 bin TL ihtiyaç kredisi sunuluyor.

emekliye ihtiyaç kredisi ihtiyaç kredisi 5 bin TL 10 bin TL ve 55 bin TL ihtiyaç kredisi