Emeklilere müjde! SSK, Bağkur emeklilerine 3750 TL ödeme

TAKİP ET

Yeni yıla girilmesinin ardından gözler maaşlar üzerinden verilen promosyonlara çevrildi. SSK, Bağkur ve bütün emeklilere 3750 TL verileceği duyuruldu. Bankanın istediği şartlar uygulanması halinde emekli kişilere promosyon ödemesi yapılmaktadır. Son dakika haberine göre bankalardan 3750 TL ödeme yapılacağı açıklandı. İşte detaylar...

Reklam
Reklam

Emeklilerin beklediği haber geldi. Yeni promosyon alacak olan emeklilerin promosyon ücretleri hakkında araştırmalarda artış görüldü. Bu zamana kadar birçok emekli banka promosyonlarını ek gelir olarak gördü. Bankaların sunmuş olduğu promosyon ödemeleri kişilerin maaşına göre değişiklik göstermektedir. ING Bank tarafından emeklilere 3750 TL ödeme yapılacağı açıklandı. 

ING Bank'tan promosyon ödemesi

ING Bank yeni dönemle beraber promosyon konusunda yenilik yaptı. Özel banka olarak hizmet veren ING Bank, yapmış olduğu açıklama üzerine herkesi şaşırttı. Banka tarafından verilecek promosyon detayları şöyledir;

1.500 TL’nin altında emekli maaşı alanlar: 1.675 TL

1.500-2.499 TL arasında emekli maaşı alanlar: 2.100 TL

2.500 TL ve üzeri tutarlarda emekli maaşı alanlar: 2.500 TL 

Yapılan bu açıklama üzerine ING Bank, en yüksek promosyon ödemesinin 3.750 TL olacağını duyurdu. 

Şekerbank'tan açıklama geldi 

1.500 TL’nin altında emekli maaşı alanlar: 1.200 TL

1.500-2.499 TL arasında emekli maaşı alanlar: 1.950 TL

2.500 TL ve üzeri tutarlarda emekli maaşı alanlar: 2.700 TL

Yüksek emekli prmosyonu nasıl alınır? 

Bankalar bünyesine müşteri çekebilmek için emeklilere verdiği promosyon ücretlerini en yüksek seviye de tutmaya çalışıyor. Bankalar arası rekabet üzerine hangi banka en yüksek tutarı veriyor araştırması da sürmektedir. Emekli maaş promosyonunu arttıran özellikler arasında ise bankaya otomatik talimat vermek de bulunmaktadır. 

Emekli promosyonu için taahhüt emekli promosyonu için taahhüt 

Emekli, mevcut bankada kaldığı sürenin promosyonunu alıyor, geri kalanını iade ediyor. Buna karşılık yeni geçtiği bankadan da kampanyalı daha yüksek promosyonu peşin alıyor. Promosyon için emeklilerin yazılı olarak '3 yıl maaşımı sizden alacağım' taahhüdü vermesi yeterli.

banka promosyonu ıng bank promosyonu şekerbank promosyonu 3750 TL promosyon