Emeklilere müjde! SSK, SGK ya da Bağ-Kurlular dikkat! Milyonlarca vatandaşın maaşına yansıtılan ek zamlarda bin 157 TL civarında artış olacak.

TAKİP ET

Emeklilere müjde! SSK, SGK ya da Bağ-Kurlular dikkat! Milyonlarca vatandaşın maaşına yansıtılan ek zamlarda bin 157 TL civarında artış olacak. Enflasyonda yaşanan artış birçok şeyi etkilerken vatandaşlar ek zam istiyor. Peki, Emekli maaşları artacak mı? Emekli maaşları ne kadar artacak? İşte merak edilen tüm soruların yanıtı haberimizde…

Reklam
Reklam

2022 yılıyla birlikte maaşlara da zam yapıldı. Ancak her ne kadar maaşlarda artış olsa da vatandaşlar artan fiyatlar nedeniyle yapılan zamların yetersiz olduğunu dile getirdi. Bu nedenle maaşlara tekrar zam yapılıp yapılmayacağı gündemde yerini aldı. Geçim sıkıntısı nedeniyle zam talep eden vatandaşlar bin 157 TL civarında artış olacak haberiyle sevindi. 3600 ek gösterge kapsamında yapılan düzenlemeleri vatandaşlar heyecanla takip ediyor. Peki, Emekli maaşları artacak mı? Emekli maaşları ne kadar artacak? Emekli maaşlarına zam yapılacak mı? İşte merak edilen tüm soruların yanıtı haberimizde…

Emeklilere Müjde! Bin 157 TL ödeme yapılacak

SSK, SGK ya da Bağ-Kur emeklisi olan yüzbinlerce vatandaş, Ocak ayında maaşlarına yansıyan zamlar ile biraz olsun rahatlamış bulunmakta. Milyonlarca kişinin maaşına yansıyan ek zam haberleri de maaşlarla ilgili gelişmelerle beraber yakından takip ediliyor. Ancak artan enflasyon ve ekonomik sıkıntılar nedeniyle yüzbinlerce kişi, maaşlara yeniden ek zam yapılmasını talep etmektedir. Ek zam uygulamaları bu kapsamda bir bir hayata geçilirken yeni haberler de gelmeyi sürdürmektedir. 

Milyonlarca vatandaş, maaşlar üzerindeki ek zamları oldukça yakından takip etmektedir. Bu kapsamda emekli maaşlarında bin 157 TL civarında artışın gelmesi söz konusu. 

3600 ek gösterge büyük heyecanla bekleniyor

Binlerce emekli vatandaşın maaşı bu kapsamda onaylanması halinde yansıtılacaktır. Milyonlarca çalışan ve de emekli vatandaş, 3600 ek gösterge hakkındaki düzenlemelerini büyük bir heyecanla beklemektedir. Özellikle geçtiğimiz aylarda memur ve memur emeklisine yönelik yapılan Toplu sözleşme görüşmeleri, hükümet tarafından 3600 ek gösterge hakkında gelişmeler yaşatılacağına dair sözlerin sarf edilmesine zemin hazırlamıştır. Sözleşmeli çalışanların kadro alması konusu ile ilgili 3600 ek gösterge, Resmi Gazete'ye de  girmiştir. Şimdi de 3600 ek gösterge düzenlemelerinin maaş ödemelerine nasıl yansıyacağı merak konusu haline geldi. 

Emekli maaşları artacak mı 3600 ek gösterge Emekli maaşlarına zam yapılacak mı