Emeklilere müjde! Tüm emekli vatandaşlara faizsiz 10 maaş kredi ve 3 maaş nakit avans verilecek

TAKİP ET

Devletin emeklilere yönelik yaptığı çalışmaların detaylarının ortaya çıktığı iddia edildi. Yapılan çalışmalar doğrultusunda emeklilerin gündeminde tamamen faizsiz 10 maaş kredi verilmesi ve 3 maaş nakit avans verilmesi var.

Reklam
Reklam

Devletin emeklilere yönelik yaptığı çalışmaların detaylarının ortaya çıktığı iddia edildi. Yapılan çalışmalar doğrultusunda emeklilerin gündeminde tamamen faizsiz 10 maaş kredi ve 3 maaş nakit avans verilmesi var. Ekonomik krizden olumsuz olarak etkilenen emeklilerin yüksek dolar kuru, artan enflasyon ve gelen zamlardan dolayı emekli maaşlarının yetmediği için konuyla ilgili çalışmalar devam etmektedir. Emeklilere yönelik yapılan çalışmalar kapsamında iddialara göre emeklilere faizsiz kredi ve nakit avans verme konusu üzerinde çalışmaların başlatıldığı belirtildi. 

EYT Yasası üzerine çalışmalar başlatıldı
Hükümetin 2023 seçim çalışmaları için Erken Yaşta Emeklilik (EYT) yasasına yönelikte bir çalışma başlatıldığı bildirildi. Emekliler için ise kamu bankaları üzerinden maaş alan emeklilere de kredi desteği sağlanacağı iddia edildi. Emeklilere yönelik yapılan bu çalışma doğrultusunda emeklilere faizsiz 10 maaş kredi ve emeklilere 2 maaş nakit avans verilmesi yönünde sevindiren bir haberin gelmesinin yakın olduğu belirtildi. 

emeklilere müjde emeklilere 10 maaş kredi emeklilere 3 maaş avans