Emeklilere müjdeli haber geldi! Ocak'ta 3 bin TL ödeme hesaplarda olacak

TAKİP ET

Emeklilere müjdeli haber geldi. Müjdeye göre Ocak'ta 3 bin TL ödeme hesaplarda olacak. SSK, Bağ-Kur ve diğer emekliler bu haberle birlikte gelişmeleri daha yakından takip etmeye başladı. İşte ayrıntılar...

Reklam
Reklam

Türkiye’de yaşayan binlerce emekli ek gelir elde etmek amacıyla bankaların nakit avans kampanyalarını büyük bir dikkatle takip ediyor. Alınan son bilgilere göre emekli maaşı alan SSK, Bağ-Kur ve diğer tüm emekliler 3 bin TL’ye nakit avans alma fırsatından yararlanacaklar. Bu avantajlı fırsattan yararlanmak isteyen emekli vatandaşlar başvuru yapmaları ve gerekli şartları karşılamaları halinde 3 bin TL nakit avansı hesaplarında görebilecek.
Ziraat Bankası ve Garanti Bankası başta olmak üzere pek çok banka  söz konusu 3 bin TL’lik nakit avans fırsatını emekli vatandaşlara sağlamış durumda. 
Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi için başvuru yapan tüm emeklilere 3 bin TL’ye varan nakit avans  veriyor. Başvuru yapmak isteyen vatandaşlar bankanın en yakın şubesine, mobil uygulamasına veya internet bankacılığı sistemine müracaat edebilirler.
Emekli maaşını Garanti Bankası’na taşıyan vatandaşlar da 3 bin TL’lik nakit avans fırsatından yararlanabiliyor. Garanti Bankası’nın mobil uygulamasına giriş yapan kişiler kredili mevduat hesabı başvurusu yaptıktan sonra nakit avansını alabilirler. Bankanın onayını alan kişiler sadece 3 bin TL’lik nakit avans fırsatından değil yüksek limitli ihtiyaç kredilerinden de faydalanabiliyor. 

emekli maaşı zamları SSK Bağ-Kur nakit avans