Emeklilere nakit avans veren bankalar belli oldu: Hangi bankalar emeklilere nakit avans vermektedir?

TAKİP ET

Emekliler son yıllarda bankalara ilişkin soruların cevaplarını araştırmaktadır. Emekliler nakit avans veren bankaları araştırmaktadır. Emeklilere nakit avans veren bankalar belli oldu. Hangi bankalar emeklilere nakit avans vermektedir? Bu haberimizde nakit avans veren bankaları sizler için derledik. İşte nakit avans veren bankalar....

Reklam
Reklam

Emeklilerin son dönemde  sorduğu sorulardan biri de bankaların  nakit avans kampanyaları. Her bankanın emeklilere bu kampanyaları  sunmadığı bilinmektedir. Ziraat Bankası VakıfBank Halkbank ve PTT aracılığıyla emekli maaşı alanlar 4000 TL ek ödeme nakit olarak alabilecek.Ek olarak, yüksek maaş alan emekliler, en yüksek limitler dahilinde 4.000 TL ve daha fazlası erken onay alabilir. Nakit avans veren bankalar hangileridir?

Vakıfbank nakit avans kampanyası

Emekli maaşını Vakıfbank üstünden alan kişiler derhal mobil uygulamaya girerek daha çok kredili mevduat hesabı başvurusu yapabilir ve 4000 TL ve üstü nakit ön ödeme onayı alabilirler. Vakıfbank üstünden emekli maaşı alıyorsanız bu nakit ön ödeme kampanyası kredi notunuza nazaran onaylanacaktır. Vakıfbank üstünden emekli maaşı alan kişiler nakit avansın yanı sıra 750 TL’ye kadar emekli promosyonu da alabilmektedir. Vakıfbank üstünden emekli maaşı alıyorsanız, yüksek limitli ihtiyaç  kredisi de alabilirsiniz.

Ziraat Bankası

Ziraat Bankası emekli müşterilerin ilk tercih ettiği yerdir.. Ziraat Bankası aracılığıyla ihtiyaç kredisi kullananlar 40.000 TL'ye kadar nakit avans ve nakit avans alabilirler. Ziraat Bankası müşterileri bankadan bankacılık şifresi internet bağlantısı alarak Ziraat Bankası mobil uygulamasına erişebilir, Ziraat Bankası mobil uygulamasına giren emekliler ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunabilir ve hesabınızdaki nakit avans kullanma limitlerini  buradan işlem yaparak kullanabilirler. 

emekli maaşı zamları emeklilere nakit avans veren bankalar Ziraat Bankası vakıfbank