Emeklilere promosyon ödemesi : Garanti BBVA 2 bin TL'ye varan promosyon ödemesi gerçekleştiriyor

TAKİP ET

Birçok banka emeklilerin maaşlarını kendi bankalarına taşımaları durumunda promosyon ödemesi gerçekleştirmektedir. Garanti BBVA maaş ödemelerini kendi bankalarından alan emeklilere 2 bin TL'ye varan promosyon ödemesi gerçekleştirmektedir. Promosyon ödemesinin şartları nelerdir? Bu haberimizde Garanti BBVA'nın promosyon ödemesi detaylarını sizler için derledik. İşte Garanti BBVA promosyon ödemesi detayları...

Reklam
Reklam

 Garanti BBVA  yapılan açıklamaya göre emeklilerin hesaplarına 2.000 TL yatırılacak. Geri ödemesiz hesaplara yatırılacak 2000 TL'nin şartları nelerdir?

Garanti BBVA emekli promosyon ödemesi

Promosyon ödemesi için SGK tarafından belirlenen şartlar geçerli olacaktır.Taahhüt süresi, promosyon ödemesinin müşterinin hesabına geçmesiyle başlar.Bankamız 1 Kasım 2021 tarihinden 31 Ocak 2022 tarihine kadar 1.500 TL alan emekliler için 1.300 TL, ,  1.500 TL ve 2.500 TL arasında maaş alan emekliler için 1.650 TL,   2.500 TL veya daha fazla alan emeklilere 2 bin TL promosyon ödemesi yapılacak.. 1.000'e yakın BBVA Garantör şubesi ve 5 bin 200'den fazla BBVA  ATM'sinden emekli maaşınızı kolayca çekmek için kimlik kartınız ile size en yakın şubeye gitmeniz yeterli. Sadece bir promosyon ödemesi yapılacaktır. 

Promosyon ödemesi, "Emekli  Promosyonu ödenmesi için Emekli bankacılığı promosyonu taahhütnamesinin " müşteri  tarafından imzalanmasından itibaren en geç  3 iş günü içinde, ilk maaşın bankamıza ödenmesinden sonra yapılacaktır. Taahhüt süresi boyunca, terfi edilen maaş için banka değişikliği yapılmayacaktır. Taahhüt süresi boyunca ölüm dışındaki herhangi bir nedenle SGK tarafından ödeme yapılacaktır. Ödememin/aylık ödememin kesintiye uğraması veya herhangi bir nedenle gelir/maaşımın başka bir kuruma aktarılması durumunda; veya  taahhüt süresinin bitiminden önce promosyon taahhüdünden vazgeçmek istemesi durumunda, promosyon ilişkisi sona erdirilecek ve ödediği promosyon tutarı, üyenin yazılı bildirimine gerek olmaksızın kalan taahhüt süresi dikkate alınarak  iade edilecektir. 

Garanti emekli ek ödeme Garanti emekli promosyonu emekli promosyonu veren bankalar