Emeklilerin beklediği haber geldi! Emekliye 10.000 TL nakit kredi imkanı! SSK, SGK ve Bağ-Kur emeklilerine müjde verildi!

TAKİP ET

Emeklilerin beklediği müjdeli haber geldi. SGK, SSK ve Bağ-Kur emeklilerine tam 10.000 TL nakit ödeme yapılacak. Denizbank emekli müşterilerine sağladığı kredi kampanyasıyla yüzleri güldürdü. Tam 10.000 TL nakit imkanı tanıyan Denizbank düşük faiz oranıyla 36 ay vade fırsatı sağladı. Peki, Denizbank 10.000 TL nakit ödeme nasıl alabilirim? Denizbank nakit ödeme için başvuru nasıl yapılır? İşte detaylar…

Reklam
Reklam

Emekliler için bankaların tanımış olduğu imkanlar birçok kişi tarafından merak ediliyor. Denizbank emeklilere tanımış olduğu 10.000 TL kredi imkanlarıyla emeklileri sevindirdi. Bu fırsatlardan yararlanmak isteyen binlerce emekli internette araştırma yapmaya başladı. Denizbank 10.000 TL nakit ödeme nasıl alabilirim? Denizbank nakit ödeme için başvuru nasıl yapılır? İşte detaylar…

 

Denizbank 10.000 TL Kredi

Denizbank emekli olan kişiler için 10.000 TL ve üzerinde ödeme alabilecekleri bir kampanya başlattı. Bu kampanyadan yararlanmak isteyen emekliler dakikalar içerisinde yanıt alabilmektedir. Denizbank emekli kredisi olarak vatandaşlara 5 dakika içerisinde mesaj atarak, sonuç veriyor. Denizbank, Emekli Kredisi düşük faiz oranları ile 36 ay vadeye kadar verilirken, ilk taksit ödemesinin 45 gün 50 gün veya 90 gün olarak erteleme yapabiliyorsunuz. 

Denizbank’ın emekliler için sağladığı 10.000 TL ve üzerinde ödeme almak isteyen vatandaşların bankaya maaş taşımasını da yapması gerekmektedir. Bu durumda kredi notu düşük olsa bile, Denizbank tarafından onay verilecek ve kredi kullanabileceksiniz. Denizbank’ın sağlamış olduğu bu kampanya kredi başvurusu yapmak isteyen vatandaşlar, kendilerine en yakın şubeye giderek bu banka üzerinden kredi başvurusu yapabilirler. Denizbank, ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak isteyen kişiler bankanın resmi internet sitesi üzerinden de kredi başvurusunda bulunabilirler.

 

10.000 TL KREDİ SMS BAŞVURUSU 

Denizbank emeklilere sağladığı kredi için başvurusu yapmak istiyorsanız cep telefonunuzun mesaj kısmına girerek KREDİM yazın boşluk bırakın TC kimlik numaranızı yazarak, 32 80 numarasına bu mesajı eksiksiz olarak göndermeniz durumunda başvurunuz yapılmış olacaktır. 32 80 numarasına göndermiş olduğunuz mesaj sonrasında banka 5 dakika içerisinde size kredi sonucunu verecek ve onaylanan tutar, hemen hesabınıza yatıracak. Emekli olan kişiler TC kimlik numarasıyla yapılan sorgulama sonrasında kredi onayı alırsak, Denizbank şubelerine sadece kimlikleriyle bile gitmeleri yeterli olacaktır.

emekliye kredi denizbank 10.000 tl nakit kredi