Emeklilerin maaşlarına 750 TL ek ödeme yapılacak!

TAKİP ET

Emekli vatandaşlarımızı çok yakında ilgilendiren bir haber geldi. Emekli vatandaşların maaşlarına tam 750 TL ek öde tarafınacak. Peki 750 TL ek ödeme hangi banka tarafından yapılacak? Emekliye 750 TL ek ödeme ne zaman yapılacak? sorularının cevaplarını sizler için araştırarak haberimizde konu edindik. İşte ayrıntıları..

Reklam
Reklam

Bankalar emeklilere sunmuş oldukları promosyonları ard arda açıklamaya hız kesmeden devam ediyor. Ülkemizde de emekliler tarafından çok faza rağbet gören ve tercih edilen bankaların başında hiç şüphesiz Ziraat Bankası gelmektedir. Ziraat Bankası emekli müşterilerinin hesaplarına geri ödemesiz olacak şekilde nakit yatıracağını açıkladı. 
Promosyon almak isteyen bütün emeklileri çok yakından ilgilendiren bir haber geldi. Ziraat Bankası kendi resmi internet sayfası üzerinden yaptığı bir açıklamasında '' Emekli maaşını Ziraat Bankası 'ndan alacak olan müşterilerimize hiçbir ek koşul olmadan tam 750 TL 'ye kadar nakit para verilecektir. Emekli maaşını 3 sene boyunca Ziraat Bankası 'ndan alacak olan müşterilrine hiçbir ek koşul olmadan ve geri ödemesiz şekilde 750 TL 'ye kadar nakit verilecek. 
Söz konusu bu kampanya dahilinde SGK ( Emekli Sandığı, SSK, Bağ - Kur ) emekli maaş ödemesini Ziraat Bankası 'ndan alan müşeriler için;
* 1,500 TL altında emekli maaşı alan kişilere tam 500,00 TL
* 1,500 TL ile 2,500 TL arasında emekli maaşı alan kişilere tam 625,00 TL
* 2,500 TL ile üzerinde bir miktarda emekli maaşı alan kişilere tam 750,00 TL olacak şekilde 3 senelik peşin promosyon ödemesi yapılacaktır. 
Emekli maaşını Ziraat Bankası 'ndan alan müşterilerin promosyon ödemelerinden yararlanmaları için maaş ödemelerini 3 sene boyunca Ziraat Bankası 'ndan alacaklarına dair başvuru yapmaları gerekmektedir.
Ziraat Bankası 'nda birden çok emekli maaşı alan vatandaşlarımız için ödeme yapılacak olan promosyon miktarı, maaş miktarlarının toplamlarına göre hesaplanarak belirlenmektedir.

Söz konusu olan promosyon ödemeleri ile ilgili başvuru işlemlerinizi ise;
* Ziraat Şubelerinden, İnternet Şubelerinden, Ziraat Mobil Uygulamasından, Ziraat ATM 'lerinden, SMS yolu ile ve Ziraat Bankası Müşteri İletişim Merkezlerinden kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz.
* 4757 'ye '' PRO '' yazarak bir boşluk bırakın ve '' TC Kimlik Numaranızı '' yazıp SMS olarak göndermeniz halinde Ziraat Bankası Müşteri İletişim Merkezi tarafından aranırsınız ve promosyon işlemleri için onayınız alınır.
* Konu ile ilgili çok daha detaylı bilgi sahibi olmak isterseniz eğer '' 0850 220 0000 '' numarasını arayarak Ziraat Bankası Müşteri İletişim Merkezi ile görüşme sağlayabilirsiniz.

emekliye ek ödeme emekliye 750 tl ek ödeme 750 TL ek ödeme ne zaman yapılacak emekliye 750 TL ek ödeme başvuruları nasıl yapılır