Emeklilerin yüzü gülüyor. Kredili Mevduat hesabı ile 6 bin 500 TL alabilirsiniz.

TAKİP ET

Emeklilere müjde. Emekliler kredili mevduat hesabı açabiliyor. Emekliler, bankalar aracılığıyla kredi kullanabilecekleri gibi kredili mevduat hesabı açarak artı para fırsatından da faydalanabilirler. Vatandaşlar konu hakkında detaylı bilgi almak için araştırma yapmaya başladı. Peki, Emekliler için kredili mevzuat hesabı hangi bankalardan açılır? Kredili mevduat hesabı nasıl açılır? Hangi bankalar ne kadar kredi veriyor? İşte merak edilen soruların yanıtı…

Reklam
Reklam

Emeklileri sevindiren haberler bir bir geliyor. Bankalar aracılığıyla emeklilere verilen mevduat kredisi ile artı para fırsatı yakalayabilirsiniz. Emekliler hangi bankanın ne kadar kredi verdiğini araştırırken, ne kadar verildiğini de merak etmektedir. Konu hakkında detaylı bilgi almak isteyen vatandaşlar araştırmalarını hızlandırdı. Peki, Emekliler için kredili mevzuat hesabı hangi bankalardan açılır? Kredili mevduat hesabı nasıl açılır? Hangi bankalar ne kadar kredi veriyor? İşte merak edilen tüm soruların yanıtları haberimizde…

 

Emekliler Kredili Mevduat Hesabı Açabiliyor

Emekliler nakdi kredi kullanmak istemiyorlarsa, haberimizde yer alan bankalar aracılığıyla daha fazla para için başvuruda bulunabiliyor ve bu şekilde 6 bin 500 TL'ye kadar kredili mevduat hesabı açabiliyor.

Gerçek kişilerin TC kimlik numaraları üzerinden satılacak olan bu 6 bin 500 TL, banka hesabı olan ve bankadan emekli maaşı alan vatandaşlara veriliyor. Daha önce hiç bankada çalışmamış ve emekli maaşını bankadan alan kişiler de bu paket kampanyaya başvurabilir ve fazla parayı kredi hariç kredili mevduat hesabı olarak kullanabilirler. Hangi bankalardan kredili mevduat hesabı açtırabileceğini merak eden vatandaşlar araştırma yapmaya başladı.

Vakıfbank 6500 TL

Vakıfbank, emekli maaşı alan vatandaşlara 6 bin 500 TL'ye kadar ödeme yapacağını duyurdu. Emekli maaşını Vakıfbank şubeleri, Vakıfbank müşteri hizmetleri numarası ve Vakıfbank mobil uygulaması üzerinden alan vatandaşlar, kredili mevduat hesabı başvurusu yaparak 6500 TL ödeme alabilirler.

Ziraat Bankası 6500 TL

Bir diğer kamu bankası olan Ziraat Borsası üzerinden 6500 TL'ye kadar ödeme almak isteyen vatandaşlar, Ziraat Bankası hesabı üzerinden alacakları internet bankacılığı şifresi ile mobil uygulama üzerinden daha fazla para talebinde bulunabilirler. Ayrıca Ziraat Bankası şubelerinden ve Ziraat Bankası web sitesinden 6500 TL ödeme alabilirsiniz.

Akbank 6500 TL 

Akbank emekli olan vatandaşlara 6500 TL'ye kadar ödeme yapabiliyor. Akbank'ta emekli maaşınız varsa, emekli hesabınızdan alacağınız 6500 TL'lik ödemeler ile vatandaşlar hızlı bir şekilde sonuç alabiliyor. Akbank Direkt uygulaması üzerinden başvurunun mümkün olduğunu bulan ve nakit kampanyasına başvuracak olan vatandaşlar uygun kredi notu ile onay alabilmektedir.

Denizbank 6500 TL

Fazla paranın çoğunu özel bankalar arasında sağlayan ve sürekli emekliler için kampanya yürüten Denizbank, tasarruf hesabı adı altında 6500 TL'ye kadar nakit ödeme yapıyor. 6500 TL'ye kadar ödeme almak istiyorsanız, Denizbank hesabınızdan jenerik kredi başvurusunda bulunabilir veya Denizbank mobil uygulaması üzerinden SMS ile kredili mevduat hesabı başvurusunda bulunabilirsiniz. 

Emekliler için kredili mevzuat hesabı hangi bankalardan açılır Hangi bankalar ne kadar kredi veriyor emekliye 6 bin 500 TL