Emeklinin hesabına 2000 TL yatıyor! Bayram öncesi musluklar açıldı, resmen para akıyor! Geri ödemesiz acil nakit para arayana can suyu geldi

TAKİP ET

Emekliler bayramda ikramiye zammı beklerken hayal kırıklığı yaşamış birazcık da küsmüştü. Ancak emeklinin gönlünü alacak kampanyalar peş peşe gelmeye devam ediyor. Emekliye son dakika haberi olarak geri ödemesiz tam 2000 TL nakit para verileceği duyuruldu. Ramazan Bayramı'na artık az bir süre kaldı ama başvuranlar hemen alabiliyor. SSK, BAĞ-KUR ve Emekli Sandığı da fark etmiyor herkes başvuru yapabiliyor. Emekliye ek nakit para ödemesi için detaylar haberimizin devamında...

Reklam
Reklam

Emeklinin hesabına 2000 TL yatıyor! Bayram öncesi musluklar açıldı, resmen para akıyor! Geri ödemesiz acil nakit para arayana can suyu geldi. Enflasyon artışı, Hayat bağlılığı, ekonomik kriz en çok çileyi emekli vatandaşlar çekiyor. Yılbaşında emekli maaşlarında ciddi bir artış yaşandı. Fakat bu artış artan enflasyon karşısında adeta tuzla buz oldu desek yalan olmaz. Bayram ikramiyesi zammı beklentileri de yalan olan emekliler çareyi bankaların kampanyalarında aramaya başladı. Çünkü 1100 TL olarak yatacak olan bayram ikramiyesi emekli vatandaşların torunlarına bayram harçlığı vermesine bile olanak tanımayacak. Artık Ramazan Bayramı için sayılı günler kala emekli vatandaşlara da nakit para müjdesi geldi. SSK, BAĞ-KUR, Emekli Sandığı emeklisi olan vatandaşlar başvuru yapmaları durumunda bayram öncesi 2000 TL nakit destek alabilecek. Yani emekliler için tüm mutluluklar açıldı resmen para akıyor. Başvuru için geç kalmayın çünkü bayrama çok kısa bir süre kaldı.
Emekliler, bayram öncesi ikramiye zammına dair tüm umutlarını tüketti. Hem bakan hem de Cumhurbaşkanı peş peşe açıklamalar yaparak emekli vatandaşların adeta hayallerini yıktı. Ancak emekliler üzülmesin. Çünkü içlerine su serpecek önemli açıklamalar peş peşe geldi. Artık emekliler kara kara düşünmek zorunda kalmayacak. Çünkü başvuru yapan emeklinin hesabına tam 2000 TL nakit ek destek ödemesi yatacak. 13,5 milyon emekli vatandaş bu ödemeden faydalanabilecek. Bayram ikramiyesi bana yetmez bir yana emekliler için son fırsat ise yarın. Çünkü yarından itibaren Bayram tatili başlıyor O yüzden başvuru yapma şansımız olmayacak. Peki, emekliye ek destek ödemesi başvuru şartları nelerdir?

1 Mayıs'ta emekli için sürpriz var

Bayram ikramiyesi beklentileri boşa çıkan emekli vatandaşlar için Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin önemli açıklamalarda bulunmuş ve 1 Mayıs'a dikkat çekerek sürpriz olduğunu söylemişti. 27 29 Nisan tarihleri arasında Bayram ikramiyelerini de alacak olan emekliler Bu sürprizi beklemeye koyuldu. Ancak emeklilere asıl sürprizi bankalar yaptı. Bankalar Ramazan Bayramı öncesinde promosyon ödemeleri ne zaman yaparak adeta emeklilerin bütçesini rahatlatıyor. Ramazan Bayramı için artık sadece sayılı günler kala emekli vatandaşlara nakit 2000 TL destek müjdesi geldi.

Kimler alabilir?

Bankaların emekli promosyonu ödemelerinden SSK, bağ-kur ve Emekli Sandığı fark etmeden tüm emekliler faydalanabiliyor. Şekerbank bayram öncesi son dakika açıklaması yaparak emekli vatandaşlara maaşlarını taşımaları halinde 2000 TL nakit destek ödemesi vereceğini duyurdu. Üstelik promosyon ödemesi için sadece tek bir şart bulunuyor o da maaşımızı taşımak ve 3 yıl boyunca kalma tahlili vermek. Şekerbank Mobil Bankacılık ve internet bankacılığı üzerinden yapacağınız başvuruları isterseniz şubelerden de yapabilirsiniz. başvuru yapan emeklilerin promosyon ödemeleri sadece 3 gün içinde hesaba geçecek.