Emeklinin yüreğine su serpecek ek ödemeler başladı! Hesaplara 5 bin 250 TL yatıyor, başvuru yapan hemen alıyor, ek koşul aranmıyor!

TAKİP ET

SSK, BAĞ-KUR ve emekli sandığı emeklilerine müjde! Bankalar, yapılmayanı yapıyor ve emeklinin hesabına karşılıksız, geri ödemesiz tam 5 bin 250 TL ödeme geçiyor. Bayram öncesinde bu ödemeler ilaç gibi gelecek, yürekleri serinletecek. Peki, nasıl alacaksınız. Tek tek tüm detaylar haberimizde…

Reklam
Reklam

Emeklinin yüreğine su serpecek ek ödemeler başladı! Hesaplara 5 bin 250 TL yatıyor, başvuru yapan hemen alıyor, ek koşul aranmıyor!
Milyonlarca emekli vatandaş pandemi hayatımıza girdiği günden bu yana zor günler geçiriyor ve işin içinden de nasıl çıkacağını bilemiyor. Emeklinin hem cebini hem de zihnini rahatlatacak haber nihayet geldi. Milyonlar bayramdan önce bir nebze de olsa nefes alma şansı bulacak. Çünkü 13,5 milyon emekli için bankalar kesenin ağzını açtı. Beklenmeyen ödeme bayram öncesi emeklinin içine su serpecek, yüreğini ferahlatacak. Nasıl mı? Tek bir başvuru yetiyor. Uğraşmak yok, banka şubesine bile gitmeye gerek yok. İnternet üzerinden başvuru yaparak hemen maaşınızı taşıyabilir, 3 yıl da kalma sözü vererek ek ödeme şansından yararlanabilirsiniz. Milyonlarca emeklinin beklediği haber nihayet gelirken, haber portalımızda tüm detayları tek tek anlattık. Başvuru için geç kalmayın, çünkü süresi var. Kısa süre sonra başvurular sona erecek.
Acil nakit para ihtiyacı olan milyonlarca emekli bayram ikramiyelerine umut bağlamıştı ancak ikramiye zammı hayal oldu. Emekliler şimdi bayramda ne yapacaklarını, torunlarına nasıl harçlık vereceklerini kara kara düşünmeye başladı. Neyse ki SGK ve bankalar arasında yapılan anlaşma var da emekli vatandaşlar bu sayede bir nebze de olsa rahat nefes alacak. Evet, yanlış duymadınız! Bankalar bayram öncesinde emekli için kesenin ağzını açtı. Milyonlarca emekliye maaşa ek ödeme veriliyor. Hem de sadece tek bir başvuru yapmak yetiyor. Yani uzun uzun uğraşmadan, başvuru işlemlerini tamamlayan emeklilerin ödemeleri 3 gün içinde hesaba yatıyor. Bayram öncesi bu emekli için kaçırılmaz fırsat olacak. Özellikle TEB bankası promosyon tutarı emekliye çok cazip gelecek. Çünkü TEB emekli promosyonu tam 5 bin 250 TL olarak hesaplara yatıyor. Başvuru yapmak ve maaş tahahüdü vermek yeterli.

TEB Bankasından 5 bin 250 TL promosyon ödemesi

Türkiye Ekonomi Bankası emekli vatandaşlara Bayram öncesinde sürpriz yaptı. Özellikle ekonomik kriz sürecinde emeklilerin tüm Dertlerine Derman olan TEB, Bayram öncesinde başvuru yapan emekli 5250 lira ikramiye ödemesi yapacak. SSK, bağ-kur ve Emekli Sandığı fark etmeden tüm emekliler başvuru işlemlerini tamamlamaları halinde 3 gün içinde ödemelerden faydalanabilecek. Ancak bayrama kısa süre kaldığını unutmayın ve Başvuru için daha fazla geç kalmayın. Yapmanız gereken tek şey Türkiye Ekonomi Bankası şubelerine gitmek ve maaş taşımak istediğinizi görevlilere bildirmek. Maaş taşıma işlemleri sonrasında imzalayacağınız Taahhütname ile birlikte 3 yıl TEB müşterisi olacaksınız. Ayrıca otomatik ödeme talimatı da vermeniz halinde ek fırsatlardan faydalanmak şansı yakalayacaksınız.

Ek ödül fırsatı da var

Türkiye Ekonomi Bankası emekli vatandaşlara 2500 TL ve üstü maaş almaları durumunda 2750 TL nakit promosyon ödemesi yapıyor. Bunun yanında emekli yakınını bankaya getiren ve referans olan kişilere de kişi başına 250 TL nakit promosyon ödülü veriliyor. nakit promosyon ödül kampanyası 10 kişi ile sınırlı tutuluyor. Yani 10 arkadaşınızı bankaya getirmeniz halinde toplamda 2500 TL daha ödeme alma şansına sahip oluyorsunuz. Böylece TEB emekli promosyon ödemesi toplam 5750 TL'ye kadar yükseliyor.