Emekliye 5-15 Mayıs arasında 3.500 TL ödeme yapılıyor! Nakit para için koşullar açıklandı

TAKİP ET

SGK-SSK ve Bağkur'lu emekliye 5-15 Mayıs tarihleri bağlamında 3.500 TL ödeme veriliyor. Emekli olan vatandaşlar bu ödemeleri nasıl alabilecekler? İşte detaylar...

Reklam
Reklam

Emekliye 5-15 Mayıs arasında 3.500 TL ödeme yapılıyor! Nakit para için koşullar açıklandı. Emekli olan vatandaşlara 5 Mayıs ve 15 Mayıs tarihleri bağlamında Şekerbank ve Denizbank 3.500 TL için ödeme müjdesi verildi.  Bankalar üzerinden başvurularını gerçekleştirecek olan kişiler, 3.500 TL kredili mevduat hesabı başvurusuna onay alabilmek istiyorlarsa bu bankadan emekli maaş alması gerekiyor. Nakit gereksinimi olan kişiler,  emekli maaşlarını özel bankalar üzerinden alıyorsa müracaatını yaparak kredili mevduat hesabı kolayfca açabilir. Böylelikle kendi hesapları üzerinden + para kullanabilirler. Şekerbank ve Denizbank, yapmış oldukları bu duyuruda, yalnızca emekli olan vatandaşlar amacıyla onay verileceğini açıkladı. 

Bayram sonrası kendi eviniz olsun! TOKİ Ziraat Bankası 0.49 faizli konut kredisi için düğmeye basıldı! Ev alacaklara müjde!



Garanti BBVA ve İki Diğer Bankadan Cazip Kredi Fırsatı! Başvuran Anında Onay Alıyor



Akbank'tan Faizsiz Kredi Fırsatı! Nisan Ayı Bitmeden Başvurana 7500 TL Ödeniyor



Bahar Kredisinde Rekor! 90 Bin TL İhtiyaç Kredisi Kampanyasından Anında Faydalanın



Akbank kara listede ve kredi puanı sıfır olan vatandaşlara 20.000 TL ödeme yapıyor! Aylık ödeme yok! Paralar hemen hesapta




Şekerbank ve Denizbank üzerinden başvurular nasıl yapılıyor?


Emekli maaşınızı özel bankalar bağlamında alıyorsanız, bu bankaların, sizler amacıyla yapmış bulunduğu kampanyalara katılarak nakit gereksinimlerinizi dilediğiniz vakit gidere biliyorsunuz. Şekerbank ve Denizbank üzerinden başvurularını gerçekleştirerek, prosedür yapacak olan kişiler, süratli bir şekilde kredi onayı alabileceklerdir.  Şekerbank ve Denizbank üzerinden tüketici kredisi kullanacak olan kişiler, ilaveten kredili mevduat hesabı olarak 3.500 TL ye kadar onay alabiliyor. 

Başvurularınızı yapmak istiyorsanız, banka şubelerine gitmeden internet bankacılığı üstünden prosedürlerinizi basit bir şekilde yapılabilir ve onay alıp almadığınızı görebilirsiniz. 



Şekerbank ve Denizbank üstünden başvurularını gerçekleştirerek, prosedür yapacak olan vatandaşlara 3.500 TL kredili mevduat hesabı açıldıktan sonra paranızı anında çekebilirsiniz. Almış olduğunuz parayı en fazla 1 sene vadeye kadar bölerek geri ödeme imkanına sahipsiniz.  Şekerbank ve Denizbank hesabı olan vatandaşlar başvurularını, mobil program haricinde müşteri hizmetleri numarası üstünden de yapabiliyor. Eğer 3.500 TL üstünde nakit gereksiniminiz var ise bankaların kampanyasına katılarak bu parayı kolayca alabilirsiniz. 


 

Kredili mevduat hesabı


Kredili mevduat hesabı kullanım biçimi hesap sahiplerine göre farklıdır. Çoğunlukla kredi kartının kullanılmadığı hallerde bu hesap tüketimine başvurulur. Kredi kartı opsiyonunun olmadığı hallerde bu hesap kartı olabildiğince kurtarıcı olur. Alışverişlerde ve nakit para çekimlerinde süratlice netice veren bir hesap türüdür.

Kredili mevduat hesabının sıksık kullanılması tavsiye edilen bir alternatif değildir. Bu hesabın aslında gereksinim duyulan günlerde ve koşullarda kullanılması tavsiye edilir.  Bu sebeple birtakım hallerde kurtarıcı ve avantajlı olmasına karşın uzun vadede sık sık tüketimi hesap sahipleri yönünden zararlı olabilir.