Emekliye bayram ikramiyesi ödendi! Şimdi sıra PTT'de... Tüm SGK-SSK'lılar anında bu parayı alabilir

TAKİP ET

SGK-SSK ve Bağkur'lu emekli vatandaşlar, bayram ikramiyeleri ödemelerini aldılar. Öte yandan PTT bağlamında yeni paralar hesaplara yatacak. Bu anlamda emeklilerin nakit ihtiyacı karşılanacak.

Reklam
Reklam

Peş peşe açıklandı. Emekliye bayram ikramiyesi ödendi! Şimdi sıra PTT'de... Tüm SGK-SSK'lılar anında bu parayı alabilir... SGK-SSK ve Bağkur'lu emekli olan kişiler, bayram ikramiyeleri ödemelerini hesaplarında gördü. Başka taraftan PTT programları üzerinden oluşturulan bir son dakika açıklamasına göre nakit sorunlarını aştıracak çözüm üretildi.  Bu abğaldma maaşını PTT üzerinden alan ve tüm SGK emeklilerinin yararlanacakları müjdesinin detayları belli oldu. 


 

Emekli bayram ikramiyeleri hesaplara yattı


Emekliye verilen bayram ikramiyeleri 1.100 TL olarak hesaplara yatmış durumda. Emekli vatandaşlarımız maaşlarını aldıkları bankalardan maaşlarına ek olarak ikramiye sevinci yaşadı.  Şimdi sıra PTT'de. PTT emekli olan vatandaşlar için kredi musluğunu açmış durumda. Emeklilere 80.000 TL'ye kadar kredi olanağı geldi. Yurttaşların makul faiz oranları ile 3 sene vadeli alternatifi şeklinde 80.000 bin TL'ye kadar tüketici kredisi çekmeleri olasıdır. 


 

PTT'den makul faiz avantajı


Üstelik yalnızca yüzde 2.49 faiz seviyesi ile başlayan avantajlı faiz oranları ile verilmekte olan nakit destekleri, nakit gereksinimi tespit edilen tüm emekli yurttaşların rahat bir soluk almasını gerçekleştirmeyi hedefliyor.


 

SMS ile müracaat yapabilirsiniz


PTT'nin emekli desteğine müracaat işlemlerini nasıl uygulanacağı da vatandaşlar doğrultusundan şuandan merak edilmeye başlandı. Maaşını PTT'den alan tüm emekli vatandaşlar, koşulsuz ve kefilsiz bir şekilde 80.000 TL'ye kadar tüm nakit sorunları yönünden SMS ile kredi müracaat işlemlerini gerçekleştirebiliyor.