Emekliye kredili mevduat müjdesi! 6500 TL ödeme kimlik numarasına göre yatacak

TAKİP ET

Emekli vatandaşlar, bankalar aracılığı ile kredi kullanabilecekleri gibi kredili mevduat hesabı açarak artı para fırsatında da yararlanabiliyorlar. İşte detaylar...

Reklam
Reklam

Nakit kredi kullanmak istemeyen emekli vatandaşlar, belli bankalara başvuru yaparak 6500 TL'ye kadar kredili mevduat hesabı açabiliyorlar.

Kişilerin T.C kimlik numaralarına göre verilecek olan 6500 TL, banka hesabına sahip ve emekli aylıklarını bankadan alan kişilere veriliyor. Önceden hiçbir bankayla çalışmamış ve aylığını bankadan almakta olan kişiler de kampanya için başvuru yapabiliecekler.
Vakıfbank
Emekli aylığını Vakıfbank'tan alan kişiler, kredili mevduat hesabına başvurarak 6500 TL'lik ödemeden yararlanabiliyorlar.
Ziraat Bankası
Kişiler, Ziraat Bankası hesabı üstünden alacakları internet bankacılığı şifresiyle mobil uygulama üstünden daha çok para talebinde bulunabilecekler. Aynı zamanda banka şubeleri ya da web sitesi üzerinden de ödeme alınabiliyor.
Akbank
Emekli maaşını Akbank'tan alan kişiler, emekli hesaplarından bu ödemeyi alabiliyorlar. 
Denizbank
Denizbank, emekliler için tasarruf hesabı adıyla 6500 TL'ye kadar nakit ödemesi yapıyor. Bu ödemeyi almak isteyen emekliler, banka hesaplarından jenerik kredi başvurusu yapabilir ya da mobil uygulamadan SMS'le kredili mevduat hesap başvurusu yapabilirler.

emekliye kredili mevduat hesabı açan bankalar emekliye kredili mevduat