Emekliye soluk aldıracak haber verildi! Vakıfbank biraz evvel açıkladı! Başvuru yapan emeklinin hesabına anında 7.500 bin TL yatacak! Tek koşul...

TAKİP ET

Bankalar emekli vatandaşların imdadına anında yetişiyor. Bu anlamda avantajlı krediler emekli vatandaşlarımız için sağlanıyor. Vakıfbank biraz evvel açıkladı! Başvuru yapan emeklinin hesabına anında 7.500 bin TL yatacak! Tek koşul...

Reklam
Reklam

Emekli müşterilerine sunmuş olduğu avantajlı hizmetlerine her geride bıraktığımız gün bir yenisini ekleyen Vakıfbank, bu kez de emekli müşterilerine özel olarak meydaan getirdiği kredi paketi ile hem faiz hem de ödeme üstünlüğü yaratmaya başlıyor. Masraflarından aylık ödeme tutarlarına kadar emekliler amacıyla her bir ayrıntıyı paylaşmış olan Vakıfbank, emeklilere özel sunmuş olduğu özel krediler ile öne çıkıyor. 
 

Vakıfbank emekliler için tüketici kredisi müracaatı nasıl yapılır?


Emekliye soluk aldıracak haber verildi! Vakıfbank biraz evvel açıkladı! Başvuru yapan emeklinin hesabına anında 7.500 bin TL yatacak! Tek koşul... VakıfBank emekli olan vatandaşlara maaşlarının 20 katına kadar kredi vereceğini açıkladı. Emekli maaşınızı Vakıfbank üzerinden alıyorsanız en yakın banka şubesine giderek kimliğinizle eş güdümlü başvurunuzu gerçekleştirebilecek ve kredi kullanabileceksiniz.



Vakıfbank’tan her bütçeye makul geri ödeme seçenekleri ile tüketici kredisi desteği veriliyor. Genellikle son devrede çoğalan gereksinimleri amacıyla vatandaşlara cazip oranlarla tüketici kredisi vermeye devam eden kamu bankaları, makul geri ödeme seçenekleriyle de ilgi çekiyor. Kolay müracaat adımlarını kullanarak kredi müracaatnuzu yaptıktan sonra ister 90 güne kadar ödemesiz devre fırsatından yararlanabilir dilerseniz de aylık eşit, çoğalan – azalan, 3 ayda bir eşit ya da balon ödemeli gibi elastik ödeme fırsatlarını kullanabilirsiniz.

SMS ile Vakıfbank tüketici kredisi müracaatını basitçe yapabilmek amacıyla aralarında birere boşluk bırakarak KREDI, TCKN, doğum tarihi ve aylık gelirinizi de ekleyerek, 5724’e kısa mesaj gönderebilirsiniz. Hızlı müracaat kanallarını kullanarak cep telefonunuzdan anında Vakıfbank tüketici kredisi müracaatı ile bütün gereksinimleriniz amacıyla kredi kullanmaya hemen başlarsınız. 
 

Başvuru yapan emeklinin hesabına anında 7.500 bin TL yatacak!