Emekliye son dakika haberi geldi! Mayıs ayı bağlamında 6.250 TL ödemelerin hesaplara yatacağı açıklandı!

TAKİP ET

Emekliye son dakika haberi geldi! Mayıs ayı bağlamında 6.250 TL ödemelerin hesaplara yatacağı açıklandı! Son dakika haberi için duyuru yapan kamu bankaları nasıl prosedür yapacak?

Reklam
Reklam

Emekliye son dakika haberi geldi! Mayıs ayı bağlamında 6.250 TL ödemelerin hesaplara yatacağı açıklandı! Gereksinimi olan şahıslara 6.250 TL ödemeyi Ziraat Bankası Halkbank ve Vakıfbank doğrultusundan uygulanacağı açıklandı. Kamu bankaları üzerinden müracaatlarınızı gerçekleştirerek, Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank üzerinden sizlerde müracaat şartlarına makul olmanız halinde, prosedürlerinizi basit birşekilde yapabilecek ve 6.250 TL süratli bir şekilde kredi onayı alabileceksiniz. Acil gereksiniminizin olması halinde bu bankalar üzerinden müracaatınızı gerçekleştirerek, 2 dakika içinde sonucunu öğrenerek kendi emekli, hesabınızı anında kredi müracaatında bulunarak, tüketici kredisi kullanabilecek ve 3 sene vadeye kadar prosedür yapacaksınız. 

QNB Finansbank 30 Bin TL Kredi Başvuruları Başladı! Bu Fırsatı Kaçırmayın


Halkbank ve 2 Farklı Banka 120 Bin TL Kredi Vereceğini Duyurdu


Nakde sıkışanlara özel kredi fırsatı duyuruldu! Akbank faizsiz kredi devrini başlattı! 7.500 TL sıfır faizle krediye akın edildi!


Bayram sonrası kendi eviniz olsun! TOKİ Ziraat Bankası 0.49 faizli konut kredisi için düğmeye basıldı! Ev alacaklara müjde!


Akbank'tan Faizsiz Kredi Fırsatı! Nisan Ayı Bitmeden Başvurana 7500 TL Ödeniyor


Akbank'tan Faizsiz Kredi Fırsatı! Nisan Ayı Bitmeden Başvurana 7500 TL Ödeniyor




 

Ziraat Bankası


Ziraat Bankası bağlamında emekli maaş alan vatandaşlar başvurularını Ziraat Mobil programı üzerinden günün her saati gerçekleştirebiliyor. Başvuru yapacak olan şahıslar bu bankadan maaş alması halinde istedikleri vakit mobil uygulamaya giriş yaparak buradan nakit kredi başvurusunda bulunabilir ve daha evvel kredi alsa bile 6.250 TL düşük faizli krediye anında hesabına yatırabilir. 3 sene vadeye kadar gerçekleştireceğiniz bu işlemlerde ilk taksit ödemesinde 3 ay erteleme daha ileri taksit ödemelerini de 3 ayda bir yapma olanağı sunulmaktadır. 


 

Vakıfbank ve Halkbank


Vakıfbank ve Halkbank bağlamında yapılacak olan başvurular sonrasında 6.250 TL alacak olan vatandaşlarında bazı şartları yerimne getirmesi gerekir. Emekli maaşınızı bu bankalara taşıyarak, sizlerde süratli bir şekilde prosedürlerinizi gerçekleştirebilir ve nakit kredi kullanabilirsiniz. 

Bankaların resmi web internet sitelerine başvuru yaparak güncel kredi faiz oranlarını öğrenebilir, mayıs ayı amacıyla dA yapılacak olan kredi kampanyaları ile ilgili çeşitli verilere ulaşabilirsiniz.